Grand Cafe Z locatiepartner beUnited MKB meetup Leeuwarden

Grand Café Z

WELKOM bij Grand Café Z

In het oude waterleiding gebouw, direct aan het Zaailand bevindt zich Grand Café Z. Een gezellig Grand Café voor iedereen. Je kan er koffie drinken, lunchen, werken, borrelen, vergaderen, ontspannen, dineren en vieren.

Z is meer dan een Grand Café alleen.  Grand Café Z biedt tal van mogelijkheden voor groepen; vergaderen en events. We verhuren zalen voor feesten, borrels, partijen & vergaderingen en we hebben een catering- & organisatietak.

Vergaderen

We hebben verschillende ruimtes, geschikt voor veel uiteenlopende partijen zoals afstudeerborrels, zakelijke meetings, kick-off bijeenkomsten, recepties, workshops, seminars en meer. 

Feesten

Een feestje vier je samen. En dan natuurlijk het liefst bij Z! Wij hebben, naast Grand Café Z, verschillende ruimtes geschikt voor veel uiteenlopende evenementen. Afstudeerborrels, recepties, kick-off bijeenkomsten en meer… 

Catering

Wij bieden conceptcatering op maat in heel Noord-Nederland. Intern, maar ook extern. Wij denken graag mee in het concept, kunnen alles verzorgen van ontbijtsessie tot diner tot zelfgemaakte proeverijtjes en indien gewenst geserveerd vanuit een foodtruck of foodpunt in festivalstijl.

Events

Vanuit het Z-gebouw worden regelmatig events georganiseerd. Dit varieert van workshops & seminars tot festivals en live muziek. 

Studio Z

Vanuit het Z-gebouw in het centrum van Leeuwarden helpen wij het bedrijfsleven, onderwijs, overheid & zorginstellingen met het vertellen van hun verhaal.

Dit kan heel zakelijk zijn, bijvoorbeeld een (live) webinar, een online vergadering, een masterclass of een ondernemers interview…
…wat creatievers, bijvoorbeeld een “live” TV uitzending of kanaal met bijvoorbeeld een quiz, een DWDD setting, een bedrijfsjournaal, een workout of een (kook)workshop… …of volledig “outside the box” met een volledig online event, beurs, festival of medewerkers-dag!

Het kan allemaal bij Z en we laten je graag alle mogelijkheden zien. 

Grand Cafe Z

Zaailand 104,
8911 BN Leeuwarden
Zuid-Holland
Nederland

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on xing
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Geef een reactie