Chateau Marquette locatie partner BitterBallenBorrel ijmond

Hotel & Chateau Marquette

Ons kasteel in Heemskerk, nabij Amsterdam, is voorzien van een landgoed zoals in een sprookje; met een lange oprijlaan, een slotgracht, een poort én een toren. Wij zijn gevestigd op een prachtige locatie naast duin- en natuurgebied, op 4,5 kilometer afstand van het strand. In deze rustige omgeving, midden in de natuur vindt u onze trots: Hotel & Chateau Marquette. Wat ooit bekend stond als ‘Huys te Heemskerck’ doopten wij het om tot culinair hotel en restaurant. Wanneer komt u genieten van de specialiteiten van onze chefs of koninklijk overnachten in ons nederige stulpje?

Een sprookjesachtig kasteel voor diverse gelegenheden

Of u nu op zoek bent naar een locatie waar u uitgebreid kunt lunchen of dineren, luxe en comfortabel kunt vergaderen of een prachtige bruiloft wilt vieren: ons kasteel in Heemskerk biedt de perfecte locatie voor diverse gelegenheden. U kunt voor uw gasten en uzelf het verblijf compleet maken met het boeken van een overnachting.
Ons hotel in Heemskerk beschikt namelijk over 65 mooie, luxe hotelkamers, waar u heerlijk in wegdroomt en geniet van een adembenemend uitzicht. Voor welke gelegenheid u ons landgoed ook bezoekt: wij verwelkomen u in een ongedwongen, gastvrije sfeer, waar u oprecht gastheerschap ervaart.
Het is helaas niet mogelijk om op het kasteel te overnachten.

Geniet in koninklijke sferen

Bent u op zoek naar een unieke, bijzondere locatie? Ons kasteel in Heemskerk is de ultieme locatie voor het organiseren van bruiloften, uitvaarten, vergaderingen, bijzondere feesten en het culinair lunchen of dineren. Wilt u een impressie van Hotel & Chateau Marquette of bent u benieuwd naar onze arrangementen? Op onze website vindt u informatie over onze prachtige locatie. Wilt u direct een reservering maken of heeft u specifieke vragen, dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. We hopen u snel te verwelkomen!

Ontdek de mogelijkheden!

Gaat u binnenkort trouwen, organiseert u een groot feest of zoekt u een locatie waar u zorgeloos kunt vergaderen? Wat voor soort bijeenkomst u ook in gedachte heeft: wij denken graag met u mee en realiseren samen met u een onvergetelijke middag en/of avond. Neem contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Trouwen

Bij Château Marquette organiseert u een complete trouwdag: van de ceremonie tot het feest en zelfs de overnachting. U kunt er ook voor kiezen om een deel van uw trouwdag op het landgoed door te brengen. Laat ons weten hoe uw droombruiloft er uit ziet; wij denken namelijk graag met u mee!

Zakendoen

Wilt u op een unieke plek trainingen houden, jaarvergaderingen organiseren, een product lanceren of medewerkers / relaties verwennen met een mooie avond met goed eten en drinken? Dan is Hotel & Chateau Marquette bij uitstek de plek die aan al uw wensen voldoet.

Overnachten

Op het landgoed vindt u hotel Château Marquette, waar u na een onvergetelijke dag heerlijk kunt ontspannen in onze luxe suite of in één van de hotelkamers met uitzicht op het bos. De volgende ochtend kunt u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet.

Events

Wist u dat wij, behalve festiviteiten tijdens nationale feestdagen, ook eigen events organiseren voor jong én oud? We organiseren zowel jaarlijkse events als speciale eenmalige events. Bekijk onze event-pagina en ontdek welke events er op de planning staan.

Hotel & Chateau Marquette

Marquettelaan 34
1968 JT Heemskerk 
Noord-Holland
Nederland

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on google
Share on reddit
Share on xing
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Geef een reactie