BitterBallenBorrel t Gooi locatiepartner Restaurant-Cafe d'Oude Brink

Restaurant-Café d’Oude BRINK

WELKOM BIJ Restaurant-Café d’Oude BRINK

In hartje Bussum kun je bij ons ’s avonds en overdag terecht voor een gezellige lunch, borrel of diner. Onze toegankelijke kaart is een ode aan de klassieke Frans-Hollandse keuken met een moderne, Aziatische twist.

Ambacht staat voorop en alle gerechten worden dagelijks vers voor je bereid. Hierbij maken we gebruik van alleen de beste leveranciers en de mooiste (seizoens)producten, om zo altijd de beste kwaliteit te kunnen garanderen. En dat proef je!

d’Oude BRINK is de thuisbasis van chef-kok Sanjai Mehilal. Opgegroeid in een grote Surinaams-Hindoestaanse familie ontwikkelde hij al snel een passie voor het koken van goed en lekker eten. Na de koksopleiding ging hij al snel aan de slag in het Gooi, waar hij onder leiding van Fabrice Patay de fijne kneepjes van het vak leerde en waar zijn liefde voor deze regio is ontstaan.

Hij wist al snel: ooit wil ik hier een eigen zaak. En na jarenlang met veel passie te hebben gewerkt als chef-kok van Moeke Spijkstra en Café ‘t Bonte Paard is er met de opening van d’Oude BRINK een droom in vervulling gegaan: een eigen restaurant-café in het hart van het Gooi.

d’Oude BRINK

Brinklaan 62
1404 EZ Bussum|
Noord -Holland
Nederland

Geef een reactie