beer and beefs helmond locatiepartner beUnited BitterBallenBorrel Helmond

Steakhouse Beer and Beefs

VERNIEUWDE MENUKAART

We draaien geweldig en genieten van de vele terugkomende gasten en daarom vinden wij dat we ook regelmatig onze kaart moeten aanpassen. Vanaf april hebben we weer een nieuwe kaart en daarin zijn we heel uniek en vooral eerlijk naar onze gasten. Want we hebben een strenge selectie gemaakt van de “klassiekers” en hele mooie nieuwkomers op de kaart voor een eerlijke prijs.

Wij gaan in ieder geval niet mee in de gigantische prijsverhogingen en willen dat het op alle fronten “leuk en gezellig” blijft om te gaan uiteten. Dus kom genieten van onze nieuwe gerechten waarbij onze “Allerbeste Spareribs” uiteraard een vaste plek op de kaart behouden.

Maar voor onze gasten die liever vis of vegetarisch eten hebben we ook een mooi aanbod om er samen met jouw gezelschap een geweldige avond van te maken. Want dat kan zeker bij ons als jij je ook nog laat adviseren omtrent een passend biertje bij het gekozen gerecht. Gewoon optimaal genieten in een gezellige sfeer.

RESERVEER EEN TAFEL 

Iedereen is welkom in onze restaurants, maar we adviseren wel om online te reserveren. Op deze manier ben je verzekerd van een plek.

Wil je voor vandaag reserveren? Bel ons dan even, het is niet mogelijk om voor dezelfde dag online te reserveren.

beer and beefs helmond locatiepartner beUnited BitterBallenBorrel Helmond

BESTEL TAKE AWAY

Om lekker thuis te genieten van onze gerechten is er de mogelijkheid om af te halen in Helmond.

Afhalen kan op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 17:00 uur. Plaats je bestelling, bepaal het afhaal tijdstip, haal af & geniet.  

beer and beefs helmond locatiepartner beUnited BitterBallenBorrel Helmond

SPECIALE BIEREN

Een heerlijk speciaal bier is een aanvulling voor je gerecht en vice versa. We hebben een ruime collectie van Nederlandse en buitenlandse bieren. We stellen onze bierkaart met zorg samen en voor elk gerecht kunnen we passende bieren adviseren. Zo kun je een biertje kiezen dat bij je maaltijd en smaak past. We hopen je ook met onze uitgebreide collectie te kunnen verrassen zodat je een nieuw speciaal biertje kunt proberen. Verder beschikken we eveneens over een mooie wijncollectie zodat ook wijnliefhebbers aan hun trekken kunnen komen.

FOODTRUCK

Nu niet alleen genieten in onze restaurants van alle heerlijke gerechten die wij serveren maar ook bij jullie op locatie is dit mogelijk. Geniet bijvoorbeeld van onze heerlijke hamburgers, maar ook de allerbeste spareribs worden hierin bereid evenals een heerlijk broodje pulled pork, saté, hotdogs of soepen.

beer and beefs helmond locatiepartner beUnited BitterBallenBorrel Helmond

KADOBONNEN

Op zoek naar een leuk origineel kado?

De kadobon van Steakhouse Beer and Beefs! Onze kadobonnen worden leuk verpakt met een speciaal biertje. 

 

 

OPENINGSTIJDEN

Maandag : van 17:00 tot 22:00
Dinsdag : gesloten
Woensdag : van 17:00 tot 22:00
Donderdag : van 17:00 tot 22:00
Vrijdag : van 17:00 tot 22:00
Zaterdag : van 16:00 tot 22:00
Zondag : van 16:00 tot 22:00

Steenweg 19
5707 CD Helmond
0492 38 90 43
helmond@beerandbeefs.nl
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Geef een reactie