BitterBallenBorrel Leiden virtuorium virtual reality experience

Virtuorium Leiden

Het Virtuorium in Leiden biedt een deur naar een andere wereld.

Een wereld waar je jezelf kunt zijn. Je kunt ontspannen of juist inspannen. Je geest verrijken of je lichaam testen. Doe mee aan een competitie en wees de winnaar. Of laat jezelf meegaan in de golven van een warme zee op zoek naar walvissen. Trotseer de hoogte of de diepte.

Het Virtuorium geeft je een nieuwe wereld om te verkennen, je vrienden beter te leren kennen maar bovenal jezelf. Loop langs of maak een afspraak.

Een uniek uitje voor jouw organisatie

Dit is echt een uniek uitje met je team. Zodra jullie de bril opdoen sta je in een andere wereld. De enige manier om te overleven is door samen te werken. Maak de bom onschadelijk of ontsnap uit een ondergronds complex. Maar…. wees snel. De klok tikt door.

Dit is allemaal mogelijk door het gebruik van Virtual Reality. Alles wat je ziet is waar en wij laten je met een VR bril iets zien wat je nog nooit eerder hebt gezien. Dat niet alleen, je kunt deze ervaring ook nog eens delen met je vrienden of familie. Hoe gaaf is het om tegelijk in dezelfde wereld een spannend avontuur te delen?

Of je nu meer wilt ontspannen of juist serieus aan de slag, Zij hebben voor elk team de juiste ervaring!

Virtuorium Leiden

Locatieadres
Breestraat 51,
2311 CJ Leiden

Geef een reactie