Wishtree locatiepartner beUnited MKB meetup Houten

Wishtree

Wij realiseren wensen van mensen die de wereld mooier willen maken.

Om te beginnen maken we van jouw wens een concreet plan. We verbinden goede ideeën aan vrijwilligers of (corporate) sponsoren om er gezamenlijk voor te zorgen dat het een succes wordt. “Hoe kunnen we je helpen?”, is ons DNA. We ondersteunen, indien mogelijk, altijd en overal, dag en nacht, over de hele wereld.

Door het vervullen van deze wensen is Wishtree een tegenwicht voor de hardheid en het individualisme in de maatschappij en de groeiende angst in de wereld. We geloven dat iedereen graag goed wil doen, alleen weten ze soms niet hoe. De door Wishtree ontwikkelde ‘social-purpose-test’, helpt mensen ontdekken waar hun hart sneller van gaat kloppen. Vervolgens worden ze gekoppeld aan gelijkgestemden. Wishtree gelooft dat deze nieuwe verbindingen gaan leiden tot inspiratie, nieuwe positieve initiatieven, projecten of zelfs bedrijven.

Wij zijn non politiek en non religieus. Niet activistisch ergens “tegen”, maar voor duurzame veranderingen. Wishtree heeft geen ambitie om winst te maken of het beste goede initiatief te zijn. Bij ‘goed doen’ bestaat geen concurrentie, enkel verbroedering en verbinding.

Werken met en bij Wishtree is vrijwillig maar niet vrijblijvend. Wij werken gedreven en passievol aan ieder project en nemen iedere kans op verbetering enorm serieus. Naast hard werken, laten we geen mogelijkheid onbenut om het leven te vieren. Deze balans maakt ons sterk, veerkrachtig en gelukkig. Iedereen is van toegevoegde waarde mits ingezet in haar of zijn kracht.

Wishtree locatiepartner MKB meetup Houten 2
Verbinden Wishtree locatiepartner MKB meetup Houten

Verbinden

Wij verbinden goede ideeën aan vrijwilligers, (corporate) sponsoren of bedrijven die je verder kunnen helpen.

Verderhelpen Wishtree locatiepartner MKB meetup Houte

Verderhelpen

Wij geloven in een wereld vol fantastische ideeën en helpen mensen graag verder met het realiseren daarvan.

Vervullen Wishtree locatiepartner MKB meetup Houten

Vervullen

Wij geloven dat iedereen graag goed wil doen en daarom vervullen wij wensen van mensen met goede ideeën en initiatieven..

Hulp nodig? Bel ons

+31 85 051 2725

Hoofdveste 10
3992DH Houten

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on telegram
Share on xing
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Geef een reactie