beUnited is…. omdat wij zijn!

Bij beUnited gaan we uit van het diepgewortelde mensbesef, dat wij allen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. beUnited is de krachtigste belangenorganisatie van, vóór en dóór het MKB, waar de mens, ondernemerschap, toewijding in delen en relaties tussen mensen onderling centraal staan. beUnited is…. omdat wij zijn!

MKB sector

De MKB sector is 99% van het totale bedrijfsleven in Nederland en bestaat uit totaal meer dan 1,9 miljoen bedrijven, nationaal tot internationaal opererend (in alle branches) met circa 7 miljoen werknemers daarvan is 66,3% zzp’er en 33,6% ondernemer met max. 250 werknemers.

De wereld van ondernemerschap en arbeidsmarkt is onomkeerbaar veranderd. In die steeds sneller veranderende omgeving trachten MKB ondernemers ieder voor zich te anticiperen op de nationale en internationale marktdynamiek

Proactieve MKB Community

beUnited is een moderne proactieve community van, vóór en dóór het MKB, die belangenbehartiging, samenwerking en kennisuitwisseling bevordert. Ruim 150 vrijwillig participerende ondernemers & partners zetten dagelijks hun competenties in, om anderen te verenigen, inspireren, informeren, verbinden, ondersteunen bij het professionaliseren, versterken & verbeteren van het ondernemerschap en de MKB ondernemersbelangen te behartigen. 

Community Membership

Na een 1e aanmelding ben je automatisch beUnited Community Member geworden en lid van een laagdrempelige actieve zakelijke community, zonder vaste verplichtingen, kosten of contributie.

Binnen de Community kan iedere Member o.a. een bedrijfsprofiel aanmaken, persoonsgegevens invullen, foto’s, audio en video’s plaatsen, content plaatsen in de tijdlijn, groepen maken, zoeken naar en communiceren met andere Members, reserveringen plaatsen en aan- & verkopen doen.

Belangenbehartiging MKB niet of nauwelijks georganiseerd

Belangenbehartiging van het MKB in Nederland is niet of nauwelijks goed georganiseerd, o.a. fiscale en sociale wetgeving, stimulering- & subsidieregels sluiten zelden aan bij de MKB praktijk. 

Wordt ook beUnited Member

beUnited is, met ruim 39.000 members, de krachtigste zakelijk community voor het MKB in Nederland. Voeg waarde toe aan jouw onderneming en wordt beUnited Member en profiteer van onze;

  • Lobby;
  • Belangenbehartiging;
  • Ondernemers helpdesk
    • Non legal;
    • Legal;
    • HR;

Doelgroep

De doelgroep van beUnited is het MKB in Nederland, m.a.w. van eenmansbedrijven tot bedrijven met 250 medewerkers. Een doelgroep met in totaal meer dan 1,9 miljoen bedrijven, nationaal tot internationaal opererend (in alle branches) met circa 7 miljoen werknemers en een totale jaarlijkse omzet van circa 1000 miljard euro.

Partnership

beUnited is een samenwerkingsverband met geselecteerde Landelijke Partners, Partners bij Meetups, Benefits, Development, University, Ambassadeurs, Sprekers en Bloggers. Het is een los-vaste kwalitatieve context van bedrijvigheid.

Visie

De MKB bedrijven in Nederland, veelal van zelfstandig ondernemers (met de nadruk op zelfstandig), opereren in een steeds sneller veranderende omgeving en trachten ieder voor zich te anticiperen op de marktdynamiek. Belangenbehartiging van het MKB in Nederland is niet of nauwelijks goed georganiseerd, o.a. fiscale en sociale wetgeving, stimulering- & subsidieregels sluiten zelden aan bij de MKB praktijk. Een moderne proactieve community die samenwerking en kennisuitwisseling tussen MKB ondernemers, directeuren en managers bevordert, is nodig.

Organisatie

Organisatie beUnited is een vrijwilligers organisatie, opgebouwd uit niet hiërarchisch verbonden vrijwilligers, activiteiten en teams. Ruim 150 participerende ondernemers zetten dagelijks vrijwillig hun competenties in om andere MKB ondernemers, directeuren en managers (mede) te verenigen, inspireren, informeren, verbinden, ondersteunen en hun belangen te behartigen.

Community

beUnited is een, in 2013 opgezette, community van, voor en door MKB ondernemers, directeuren en managers in Nederland en kan, voor de inmiddels >38.000 leden, door de enorme schaalgrootte, die leden voorzien van een netwerk, kennis, economisch voordeel bezorgen en belangenbehartiging.

Wees welkom

Herken je onze filosofie en visie, wil je ook op een aangename, inspirerende en efficiënte manier jouw zakelijke relaties  kwalitatief vergroten? 

Wees welkom bij beUnited, een actieve zakelijk community zonder vaste verplichtingen, waar gezamenlijk verantwoord ondernemerschap in eigen verantwoordelijkheid centraal staat.

Wordt ook Member van de krachtigste zakelijk community van, vóór en dóór het MKB.

Pancras Pouw
Founder

Benieuwd naar wat je aan ons hebt?

0 Events
0 Partners
0 Members
0 Ambassadeurs
0 Locaties