Ontdek beUnited

Hartelijk welkom bij beUnited. Het krachtigste zakelijke netwerk van, vóór en dóór  MKB ondernemers, directeuren en managers in Nederland.

  • beUnited brengt haar community leden, bij meer dan 600 jaarlijkse (on- & offline) events & activiteiten, samen.
  • beUnited ondersteund haar leden bij het professionaliseren, versterken & vergroten van de eigen onderneming(en).
  • beUnited faciliteert haar leden, samen met Partners, een breed scala on- en offline activiteiten, producten & diensten. 
  • beUnited ondersteund haar leden bij het op verantwoorde wijze, duurzame waarde creëren voor de ondernemer, het zelfstandig ondernemerschap en de onderneming.

Doelgroep

De doelgroep van beUnited is het MKB in Nederland, m.a.w. van eenmansbedrijven tot bedrijven met 250 medewerkers. Een doelgroep met in totaal meer dan 1,9 miljoen bedrijven, nationaal tot internationaal opererend (in alle branches) met circa 7 miljoen werknemers en een totale jaarlijkse omzet van circa 1000 miljard euro.

Visie

De MKB bedrijven in Nederland, veelal van zelfstandig ondernemers (met de nadruk op zelfstandig), opereren in een steeds sneller veranderende omgeving en trachten ieder voor zich te anticiperen op de marktdynamiek. Belangenbehartiging van het MKB in Nederland is niet of nauwelijks goed georganiseerd, o.a. fiscale en sociale wetgeving, stimulering- & subsidieregels sluiten zelden aan bij de MKB praktijk. Een moderne proactieve community die samenwerking en kennisuitwisseling tussen MKB ondernemers, directeuren en managers bevordert, is nodig.

Partnership

beUnited is een samenwerkingsverband met geselecteerde Landelijke Partners, Partners bij BitterBallenBorrel, Benefits, Development, University, Ambassadeurs, Sprekers en Bloggers. Het is een los-vaste kwalitatieve context van bedrijvigheid.

Organisatie

Organisatie beUnited is een vrijwilligers organisatie, opgebouwd uit niet hiërarchisch verbonden vrijwilligers, activiteiten en teams. Ruim 150 participerende ondernemers zetten dagelijks vrijwillig hun competenties in om andere MKB ondernemers, directeuren en managers (mede) te verenigen, inspireren, informeren, verbinden, ondersteunen en hun belangen te behartigen.

Community

beUnited is een, in 2013 opgezette, community van, voor en door MKB ondernemers, directeuren en managers in Nederland en kan, voor de inmiddels meer dan 100.000 leden, door de enorme schaalgrootte, die leden voorzien van een netwerk, kennis, economisch voordeel bezorgen en belangenbehartiging.

Wees welkom

Herken je onze visie en wil je ook op een aangename, inspirerende en efficiënte manier jouw zakelijk netwerk kwalitatief vergroten? 

Wees welkom bij beUnited, een community van, vóór en dóór MKB ondernemers, directeuren en managers.

Een actief zakelijk netwerk zonder vaste verplichtingen, kosten of contributie, waar gezamenlijk verantwoord ondernemerschap in eigen verantwoordelijkheid centraal staat.

Ontdek beUnited, het krachtigste zakelijk netwerk voor het MKB in Nederland, 

Pancras Pouw
Founder

Benieuwd naar wat je aan ons hebt?