Partners

beUnited is een zakelijke community van, vóór en dóór MKB ondernemers, directeuren en managers in Nederland. beUnited is laagdrempelig, zonder verplicht lidmaatschap en/of vaste financiële verplichtingen voor de leden van de community. De toegang tot de community is gratis, gebruik van overige diensten en/of diensten is voor eigen rekening. Zonder de meer dan 150 partners, zou dit niet mogelijk zijn.

Landelijke Partners

Landelijke Partners

beUnited is een laagdrempelige netwerkorganisatie, zonder vaste kosten, toegang is gratis, de leden betalen enkel datgene wat ze afnemen. Landelijke Partners ondersteunen beUnited, in ruil voor promotie naar en communicatie met de leden van de community, bij het in stand houden en de uitbouw van het Netwerk.
Klik hier

Locatie Partners

Locatie Partners

Locatie Partners van beUnited zijn op B2B gerichte organisaties die over een professionele locatie met zakelijke uitstraling incl. horeca faciliteit beschikt en bereid is deze, maandelijks, op een (vaste) dinsdag of donderdag van 17:00 uur tot 20:00 uur beschikbaar te stellen voor de netwerkactiviteit onder de naam BitterBallenBorrel.
Klik Hier

Ambassadeurs

Ambassadeurs

Een Ambassadeur is een lokale ondernemer en lid van een lokaal BitterBallenBorrel team. De leden van het team organiseren de netwerkborrels, dragen zorg voor een geslaagd evenement, zijn het aanspreekpunt én zijn de verbindende schakel tussen de aanwezige ondernemers en de BitterBallenBorrel organisatie. Persoonlijk, ongedwongen en ontspannen.
Klik hier

Sprekers & Artiesten

Een spreker en of artiest bij beUnited is bv een ondernemer, muzikant, (klein) kunstenaar, exposant, proeverij, auteur die, de organisatie van een activiteit met een lezing, optreden of aanwezigheid ondersteund in ruil voor promotie/reclame bij c.q. rondom het evenement.
Klik Hier

Bloggers

Bloggers

Bloggers bij beUnited bieden informatie over ondernemerschap aan aan de leden van de beUnited community, Dat kan gaan om tekst, foto's, video's (vlog) of audio (podcast). De blogs bieden de leden de mogelijkheid om reacties onder de berichten te plaatsen of om elkaars blogs te volgen.
Klik hier

University Partners

University Partners

Klik hier

Partnership

beUnited faciliteert, in samenwerking met haar Partners, de ruim 100.000 aangesloten MKB ondernemers, directeuren en managers, bij het op verantwoorde wijze waarde creëren in de “eigen” onderneming, door middel van het aanbieden van on- & offline activiteiten, producten en diensten.

beUnited heeft meer dan 150 partners, het is een impliciet samenwerkingsverband tussen autonome ondernemingen en/of ondernemers onderling. Het is een los-vaste context van bedrijvigheid.

De kern van een partnership met beUnited is dat er betekenisvolle relaties worden aangegaan, ontwikkeld en onderhouden om gezamenlijk meer kansen te kunnen pakken.

Heb je een B2B gerichte activiteit, product, dienst, lezing of content en ben je geïnteresseerd om ook een van onze Partners te worden, neem dan contact met ons op.

Contactformulier