beUnited Peiling Impact Coronamaatregelen Ondernemers

Peiling Impact Coronamaatregelen Ondernemers

Beste Ondernemers,

Dit jaar gaan we het beUnited-netwerk verder professionaliseren tot een krachtige beweging. Een beweging die een serieuze gesprekspartner is voor politiek en media. Als geen ander hebben wij tijdens de coronacrisis laten zien dat we beschikken over daadkracht en visie.

Talenten die ontbreken bij de overheid VNO-NCW en MKB Nederland. Zij legden de overheid geen strobreed in de weg toen ondernemers in de wurggreep kwamen van maatregelen die ingegeven waren door paniek en niet door verstand.

Wij willen meten hoe het overheidsbeleid ondernemers heeft geraakt. Zakelijk en persoonlijk. Daarom sturen we u hierbij een link naar een peiling met 10 meerkeuzevragen. Ik zou het zeer waarderen als u een paar minuten de tijd neemt om de vragen te beantwoorden. Op deze manier kunnen we onze emoties, ervaringen en meningen uitdrukken in percentages. En percentages zijn feiten waar de overheid niet omheen kan.

De resultaten worden naar verwachting over een week bekend gemaakt. We maken een persbericht voor de media, sturen een brief naar het kabinet en de betreffende vaste Kamercommissies.

De leden van beUnited krijgen het persbericht met de resultaten per mail toegestuurd om verder te delen op social media. Hoe sterker ons geluid, hoe meer rekening overheid en politiek moet houden met ons hardwerkende ondernemers.

Klik op deze link om mee te doen aan de peiling: https://nl.surveymonkey.com/r/5FCFBS8

Namens beUnited

Pancras Pouw

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Pancras Pouw

(groot)vader, ondernemer, visionair, inspirator, vrijdenker, levenskunstenaar, verbinder, golfer

Een ervaren visionaire bestuurder/directeur die weet wat het is om (eind) verantwoordelijk te zijn voor een organisatie en gewend is om de strategie te bepalen en deze operationeel weet te vertalen naar doelen. Beschikt over een buitengewoon groot (social) netwerk en is zeer succesvol gebleken bij het uitrollen van "new business".

Een daadkrachtige persoonlijkheid, out of the box denker die de lijnen helder edoch daadkrachtig uitzet en daarbij vertrouwt op c.q. gebruik maakt van de kwaliteiten van het team en de organisatie.

Een echte stimulator met een heldere open leiderschapsstijl met een bewezen strategisch, financieel/bedrijfseconomisch en organisatorisch inzicht. En in de vervulde rollen/opdrachten verantwoordelijk geweest voor het initiëren van beleid en leiding geven aan de uitvoering, aan reorganisaties en het bedenken, opzetten en uitrollen van nieuwe organisatie(onderdelen), concepten, producten, diensten en marketingactiviteiten.

Geef een reactie