Igor Wortel | Phalanxes

Phalanxes voor u

Een dynamische wereld is continue onderhevig aan veranderingen, het ontkennen en niet onderkennen van veranderen is zelfs onhandig. Een ondernemende oplossing met een garantie in toegevoegde waarde en effectiviteit is waar Phalanxes voor staat. Wij creëren een optimale aanvalsstrategie met de beste mensen, procedures en systemen die met de laatste inhoudelijke kennis en beschikbare technologie klaar staan.

Resultaat

Het jarenlange track-record van de Phalanxes medewerkers staat hiervoor garant tegen een competitieve prijs in alle productgroepen. Of het nu gaat om (financiële) dienstverlening, engineering, training, consultancy of interim management, het samenstellen van de juiste Phalanx biedt altijd het best haalbare resultaat.

Igor Wortel

Igor Wortel (1972) is eigenaar/ oprichter van Phalanxes en sinds 1998 op projectbasis werkzaam in alle vormen van dienstverlening waar Phalanxes voor staat.

De technische insteek vanuit de opleiding technische aardwetenschappen aan de TU Delft gecombineerd met bedrijfseconomische inzichten van de opleiding in Amsterdam vormen hier een gedegen basis voor succes.

Ga naar de contact pagina wanneer u meer over ons te weten wilt komen.

PHALANXES

Herensingel 123
2032 RV Haarlem

 
T 023-7516252
W phalanxes.eu

 

beUnited BitterBallenBorrel logo ambassadeur Phanlanxes Igor Wortel
Ambassadeur beUnited
Redactie beUnited
De redactie van beUnited (re)post actueel Ondernemersnieuws op de nieuwspagina van beUnited, het krachtigste zakelijke netwerk van, vóór en dóór MKB ondernemers, directeuren en managers in Nederland.

One thought on “Igor Wortel | Phalanxes”

Geef een reactie