CIRCLE OF INFLUENCE

Circle of Influence

Naast het formele organigram van een bedrijf is er ook een politiek schema te maken en hoe stel je inzichtvragen waardoor je met de antwoorden het informele schema helder kan krijgen? 

Inzicht is steeds noodzakelijker, wist je dat maar 7% van alle beslissingen in een bedrijf of organisatie gebaseerd zijn op feiten, data, procesinzicht? De overige 93% is in handen van de informele structuur, politiek, invloeden van buiten, tegenstrijdige belangen of niet onbelangrijk: E.G.O. van het management.

In een wereld die steeds meer verbindingen faciliteert, digitalisering en technologie hand over hand werk over neemt zal die verhouding veranderen. 

Men kan en zal meer op basis van de digitale realiteit beslissen met als direct gevolg dat de ‘circle of influence’ zal afnemen en zie daar één van de oorzaken om je te verzetten tegen verandering! In dit ontwikkeltraject laten we de structuur van de politieke kant zien.

Dit traject kan in twee avonden (4 uur) worden doorlopen, naast deze twee avonden krijg je een handout over bedrijfspolitiek en een praktijkopdracht.

De kosten zijn € 75,- per uur (excl BTW), er kunnen nog extra kosten bijkomen voor de aanschaf van studiemateriaal. Gespreide betaling behoort tot de mogelijkheden.

 

Development

Development, powered by beUnited is een impliciet samenwerkingsverband met geselecteerde trainers, coaches en opleiders. Het is een kwalitatieve los-vaste context van bedrijvigheid.

Informatie

Wil je meer informatie over dit specifieke  development traject? Vul het contactformulier hiernaast in en er wordt direct contact met je opgenomen.

Aanmelden

Aanmelden voor dit traject kan door het contactformulier in te vullen.

Contactformulier

Igor Wortel

My resume and working experience is very broad, mail me to get more information: igor@phalanxes.eu or surf www.phalanxes.com

Specialties: Project management, people management, oil industry, mining engineering, outsourcing, credit, process (automation) management, training, private equity, legislation, volunteer, chairman, board member, people manager, professional, factoring, training, lecturing, BigData, (financial) analytics, AI, robotics, internet of everything, BlockChain, Business Model Innovation, IoT

Geef een reactie