DATA MINING - STATISTIEK EN TRENDANALYSE

Data Mining – trends en analyse

Hoe maakt u een rapportage, wat is belangrijk bij het opzetten van een rapportage en hoe zet u een eenvoudige rapportage op in bijvoorbeeld Excel, Power-BI, Tableau?

Het verschil tussen foto en film komt aan de orde, structured en un-structured data. Daarnaast worden de basis condities voor een rapportage besproken.

Wat kunt u concluderen aan de hand van een rapportage?  Wanneer is er sprake van een dashboard en hoe moet je dat zien in de operatie van de klant?

Dit traject neemt u in 6 uur mee door de logica van het opzetten van en  zelf in elkaar zetten van (management) rapportages.

Development

Development, powered by beUnited is een impliciet samenwerkingsverband met geselecteerde trainers, coaches en opleiders. Het is een kwalitatieve los-vaste context van bedrijvigheid.

Informatie

Wil je meer informatie over dit specifieke  development traject? Vul het contactformulier hiernaast in en er wordt direct contact met je opgenomen.

Aanmelden

Aanmelden voor dit traject kan door het contactformulier in te vullen.

De kosten zijn € 75,- per uur (excl BTW), er kunnen nog extra kosten bijkomen voor de aanschaf van studiemateriaal. Gespreide betaling behoort tot de mogelijkheden.

Contactformulier

Igor Wortel

My resume and working experience is very broad, mail me to get more information: igor@phalanxes.eu or surf www.phalanxes.com

Specialties: Project management, people management, oil industry, mining engineering, outsourcing, credit, process (automation) management, training, private equity, legislation, volunteer, chairman, board member, people manager, professional, factoring, training, lecturing, BigData, (financial) analytics, AI, robotics, internet of everything, BlockChain, Business Model Innovation, IoT

Geef een reactie