Wat is University

Wat kun je van University verwachten?

BeUnited gaat je helpen! 

In de University, powered by beUnited, krijg je toegang tot een uiterst betaalbaar en uitgebreid pakket van online trainingen,  over  – voor jou als ondernemer, manager of directeur – relevante onderwerpen, die direct klantgericht zijn en omzet verhogend, gemaakt door ervaren en gerenommeerde experts, waarin je meteen op de hoogte wordt gebracht van de nieuwste ontwikkelingen. Je ondernemerscompetenties en resultaten worden aanscherpt en bijgeschaaft!

Wat houdt University in?

Inspireren en informeren, dat is de missie van beUnited en zij vervult deze missie o.a. door haar Community leden inspirerende online informatie en content te bieden in de vorm van online trainingen in de University, powered by beUnited.

Zo helpt beUnited ondernemers, directeuren en managers, online, bij het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de waarde van de (eigen) onderneming.

 

Hoe werkt University?

University, powered by beUnited, biedt je een uiterst betaalbaar en uitgebreid pakket van online trainingen, gemaakt door ervaren en gerenommeerde experts, gericht op direct resultaat in omzet en aantrekken van klanten.

Elke training, ter waarde van tussen de 500 en 1.000 euro, is los te volgen voor slechts 360 euro. De werkelijke waarde voor jou is 10.000den euro’s per training, als …. je ze toepast.

In de Blended Serie krijg je een compleet trainingspakket van twaalf trainingen, die twaalf maanden beschikbaar zijn, voor de prijs van 60 euro per maand  of 699 euro ineens (direct toegang tot alle twaalf trainingen).  De totale waarde bedraagt in totaal circa 7.200 euro. Dat zijn dus twaalf trainingen voor de prijs van één!

Ieder training bevat een omzet verhogend aspect. Dus het resultaat voor jou als ondernemer = training * training * training (en dat 12 x)

Onder de knoppen tref je een overzicht van alle trainingen. 

Eerst even voorproeven in een Webinar?

Webinar, powered by beUnited, organiseert elke woensdag (check de tijdstippen) een inhoudelijk en interactief Webinar, waarin een onderwerp uit de Blended Serie door een trainer wordt behandeld. 

In elk webinar krijg je interessante en waardevolle informatie.  Wil je (daarna) nog meer? Maak dan gebruik van het aanbod uit University, powered by beUnited en ga voor direct resultaat.

webinar powered by beUnited voor MKB ondernemers, directeuren & managers

Zelf een online training inbrengen?

Wil je zelf een interessante en relevante online training inbrengen, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!