Wat is Webinar

webinar powered by beUnited voor MKB ondernemers, directeuren & managers

Wat kun je van Webinar verwachten

Webinar, powered by beUnited, houdt je scherp! 
Je ontvangt inhoudelijk kennis en informatie over voor jou als ondernemer, manager of directeur, relevante onderwerpen, zodat je steeds op de hoogte bent en blijft van de nieuwste ontwikkelingen én je je ondernemerscompetenties kunt aanscherpen en bijschaven. 

 

Wat houdt Webinar in?

Inspireren, informeren, verbinden en verenigen, dat is de missie van beUnited. Het nuttige met het aangename verenigen door haar Community leden ook inspirerende online informatie en content te bieden. 

Webinar, powered by beUnited, organiseert inhoudelijk relevante kenniswebinars van anderhalf uur, door gerenommeerde experts, die je kosteloos kunt volgen. 
Het webinar is interactief: je kunt meepraten en vragen stellen.  

Zo brengt Webinar ondernemers, directeuren en managers, online, bijeen rond een thema om kennis te delen en ideeën te genereren ter ondersteuning bij het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de waarde van de (eigen) onderneming.

Webinar is door de inrichting, ontvangst,  het gebruik van digitale techniek, thema, onderwerpen en sprekers, een kwalitatieve online simulatie van een normale fysieke seminar.

 

Hoe werkt Webinar?

Het Webinar is te volgen na aanmelding. 

Onder de onderstaande knop tref je een overzicht van alle geplande webinars. Per evenement kun je een reservering maken.  In de bevestiging van de aanmelding krijg je de link waarmee je kunt inloggen voor het webinar.  De hosting wordt verzorgd door Hilde Kroon en Marcel Baatsen verzorgt de moderating.

 

Webinar Programma

Tot half december is er elke week op woensdag (check de tijd) een webinar over een onderwerp uit de in de University aangeboden trainingen. 

Wil je meer?

In elk webinar krijg je interessante en waardevolle informatie.  Wil je (daarna) nog meer? Maak dan gebruik van het aanbod uit de University, Development of Benefits!

Zelf een webinar geven?

Wil je zelf een webinar geven, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!