University Powered by beUnited

beUnited University is onderdeel van het krachtigste zakelijke netwerk van, vóór en dóór  MKB ondernemers, directeuren en managers in Nederland.

Vergroten van kennis en competenties

beUnited University helpt de leden van de beUnited Community, door het vergroten van kennis en competenties, bij het verder professionaliseren van jouw (eigen) onderneming.

beUnited University Youri Meuleman

Hoogwaardige Trainingen

beUnited University doet dit door de leden van de beUnited Community toegang te bieden tot een uitgebreid hoogwaardig pakket van online trainingen.

beUnited University

Gerenommeerde experts

beUnited University maakt daarbij gebruik van zeer ervaren en gerenommeerde experts in hun vakgebieden.

beUnited University Muriel Versluis

Slimme investering

beUnited University kan, door haar schaalgrootte, de hoogwaardige trainingen van gerenommeerde experts zeer scherp inkopen. Hierdoor zijn trainingen bij beUnited University niet alleen een vergroting van van kennis en competenties, maar ook een zeer slimme investering.

beUnited University slimme investering

Training Partnership

University is een impliciet samenwerkingsverband met geselecteerde Training Partners. 

De kern van een Training Partnership met University is dat er betekenisvolle relaties worden aangegaan en ontwikkeld om meer kansen te kunnen pakken.

Ben je van mening dat je over interessante en relevante online trainingen beschikte en geïnteresseerd om Training Partner te worden, neem dan contact met ons op.

Contactformulier

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email
Share on print