beUnited experience

“Life is about creating and living experiences that are worth sharing.”

 

Deel uitmaken van netwerken, elkaar in een informele sfeer, face to face te ontmoeten en te spreken, is van groot belang voor zelfstandig ondernemers. beUnited Experience zijn, jaarlijks meer dan 400, door beUnited georganiseerde activiteiten en bijeenkomsten waar zelfstandig ondernemers elkaar lokaal/regionaal/landelijk, ontmoeten, verenigen, verbinden, informatie delen en ideeën genereren. Ondernemerschap staat daarbij centraal. 

Verrijking kennis & vaardigheden

Maandelijks verrijken meer dan 2000 zelfstandig ondernemers hun kennis en vaardigheden bij beUnited Experience tijdens netwerken, kunst, recreatie, sport en kennis activiteiten.

Netwerken is de kunst van het aangaan en onderhouden van contacten die nuttig en bevorderend kunnen zijn voor jouw bedrijf.

beUnited Meetup is inspirerend zakelijk netwerken met een inspirerende (thema) spreker over een maatschappelijk en/of ondernemers thema, wordt er een pitch gegeven door een eerdere deelnemer en word er nagetafeld.

Er is meer dan voldoende tijd om met elkaar in gesprek te gaan. 

Geluk is  een gevoel van betekenis en zingeving over je leven in het geheel en de mate van positieve emoties op een normale dag. Geluk betekent niet dat je nooit verdrietig of boos bent of dat er nooit moeilijke dingen in het leven gebeuren. Eerder dat je hier goed mee om leert gaan.

Geluk is een soort spier die je kunt trainen. En iedereen kan het leren!

Deelnemers gaan gegarandeerd naar buiten met een glimlach, nieuwe inzichten en handvatten om hun geluk te vergroten.

Zakelijk Golfen en netwerken zijn goede voorwaarden voor het delen van kennis, ervaring en het maken van waardevolle zakelijke connecties.

beUnited organiseert 9 of 18 Holes wedstrijden met als optie om te netwerken tijdens het gezamenlijke diner na de wedstrijd. Na de wedstrijd is er een korte prijsuitreiking.

Een beUnited golfwedstrijd is de optimale mogelijkheid om kennis te maken met de medespelers en na de wedstrijd de kans om zakelijke inzichten uit te wisselen.

Roofvogels spreken tot de verbeelding. Met een welhaast vanzelfsprekende arrogantie confronteren zij ons met de ongecompliceerde meedogenloosheid van de natuur. Brute oerkracht en ingetogen elegantie gaan hier hand in hand.

Wil jij ook eens met deze roofvogels vliegen? We bereiden je voor op de omgang met deze majestueuze vogels en vertellen over de valkerij.

De natuurlijke omgeving en het werken met de valken en uilen staan garant voor een fascinerende activiteit.

Bij het spiegelen met honden wordt het gedrag van de hond gebruikt om je bewust te worden van je eigen gedrag.

Door middel van in de spiegel te kijken die de hond jouw voorhoudt, wordt onbewust gedrag bewust gemaakt. Er komt ruimte voor bewustwording. Honden reageren vanuit hun instinct heel natuurlijk op jouw gedrag of op je manier van zijn.

Dit doen ze overigens op een hele veilige en respectvolle manier die heel leuk, lachwekkend en soms ook heel confronterend kan zijn.

Padel is een vrij jonge racket- en balsport en lijkt veel op een mix van tennis en squash. Padel wint wereldwijd rap aan populariteit. Anders dan bij tennis speel je padel in een kooi of afgesloten ruimte met glazen wanden en metalen hekken.

Tijdens een padelwedstrijd gebruiken spelers de wanden om de bal terug te slaan en ben je niet beperkt tot de grond als speelveld. 

Padel is een sport die gespeeld kan worden door spelers van alle niveaus en leeftijden; iets wat de sport erg toegankelijk maakt.

De wereld staat direct op zijn kop. Want deze prijswinnende magician neemt je mee in een komische en verrassende reis vol adembenemende illusies en mentale stunts.

Een interactieve onvergetelijke ervaring vol magie met een unieke close-up act aan waarbij jullie helemaal centraal staan.

Gewapend met een polaroid camera speelt hij met de magie van herinneringen. Niemand had verwacht dat het krijgen van een polaroid foto zo magisch kon zijn.

Een breathwork workshop is bijna niet in woorden te beschrijven. De workshop staat in het teken van verbinden met jezelf, je adem en met elkaar door bijzondere oefeningen die de bewustwording vergroten.

Deze toptrainer doet dit zowel voor particulieren als bekende bedrijven en is één van de beste van Nederland in zijn vak.

Het is in ieder geval een activiteit die een hoop indruk zal maken.

Een golfclinic is een collectieve les waarbij de deelnemers kennis kunnen maken met de golfsport. De clinic wordt gegeven door een Pga Professional en het programma wordt afgestemd op het niveau van de deelnemers.  

Het programma bestaat veelal uit een warming-up en een korte introductie met uitleg van de basisprincipes. Tijdens de clinic worden de meeste aspecten van golven behandeld, zoals de golfswing, putten en chippen

Na afloop van de clinic is de gezamenlijke prijsuitreiking en de mogelijkheid om ook deel te nemen aan het diner.

Bij de humorworkshop gaat over de kracht van humor in het contact.

De workshop is ludiek, interactief en leerzaam omdat de 8 humorstijlen worden gedaan met herkenning van je eigen humorstijl: bv zelfspot, leedvermaak, woordgrappen overdrijven, Absurdisme etc.

Ook ontvang je tips om zelf grappiger te worden in de communicatie.

In deze workshop leren jullie op een energieke en speelse manier ritmes maken met jullie lichaam.

De workshop heeft een verbindend karakter en zorgt voor een grote hoeveelheid positieve energie. Het maken van ritmes stimuleert het creatieve vermogen om nieuwe dingen te kunnen bedenken en creëren.

Het resultaat van een body percussie workshop is dat jullie je dag vervolgen met een grote glimlach op jullie gezicht en bruisend van energie.

Een padel clinic is een geweldige manier om kennis te maken met deze leuke en uitdagende sport.

Het is een sociale activiteit waarbij je nieuwe mensen kunt ontmoeten en waarbij je kunt werken aan je padel skills. Of je nu een beginner bent of al wat meer ervaring hebt, er is altijd een padel clinic die bij jou past.

Het is een leuke en gezonde manier om tijd door te brengen en het kan zelfs een opstap zijn naar het spelen van wedstrijden in de toekomst. Dus waar wacht je nog op? Doe mee aan een padel clinic en ontdek zelf hoe leuk deze sport kan zijn!

De afgelopen jaren is de belangstelling voor de Wim Hof- methode blijven groeien, omdat mensen proberen opnieuw contact te maken met hun innerlijke kracht en intuïtie.

Mis je kans niet om deze krachtige ademhalingsoefeningen te leren en het ijsbad uit de eerste hand te ervaren in deze boeiende workshop.

Dit is Priscilla Koster, oprichter en eigenaar van Meet Vegan! 

Als culinair adviseur en voedingsdeskundige laat ze je kennismaken met energie gevende vegan voeding in kookworkshops en masterclasses.

In de workshop neemt ze je mee in de avontuurlijke vegan keuken om te ervaren dat vegan eten lekker, inspirerend ėn gezond kan zijn!

Tijdens de workshop staat plezier, verbinding en iets nieuws leren centraal.

Reserveren

Bij beUnited Experiences is reserveren verplicht, beUnited Members kunnen heel eenvoudig, met hun login, op de desbetreffende eventpagina een reservering plaatsen.

beUnited Membership
Ben je nog geen beUnited Member, klik dan eerst hier om beUnited Member te worden, daarna kan je met de inlog gegevens inloggon.

Reserverings bevestiging
Na reservering en betaling ontvang je een bevestiging van jouw reservering in de mail. Het toegezonden reserveringsbevestiging is tevens het betaalbewijs voor de desbetreffende beUnited Experience.

Non-Refund Policy
Voor betalingen bij/aan/voor beUnited Meetup Almere geldt een non-refund policy, m.a.w. indien je (gedeeltelijk) niet deelneemt zal er geen terugbetalingen van de reeds door jou betaalde investering plaatsvinden.

Annulering door beUnited
Indien er voordat beUnited Experience plaats zal vinden, te weinig reserveringen zijn, kan beUnited besluiten de desbetreffende Experience te annuleren. Dit wordt dan schriftelijk aan de deelnemers medegedeeld. Restitutie van de reeds via Mollie betaalde investering vindt dan, binnen 48 uur plaats, via Mollie.