Lidmaatschap inschrijving

Soort lidmaatschap aanpassen

Je hebt het Community Membership lidmaatschap gekozen.

De prijs voor lidmaatschap is nu 0.00€.


Account informatie Heb je al een account? Log hier in

LAAT DIT LEEG

Voorwaarden beUnited Community

beUnited, opgezet in 2013, is een gezamenlijk zakelijk netwerk van, voor en door MKB ondernemers, directeuren en managers in Nederland en is het krachtigste zakelijke netwerk van Nederland. Ondernemerschap, eigen verantwoordelijkheid, samenwerking, kennisuitwisselingen en verantwoord ondernemen staan daarbij centraal.

De doelgroep van beUnited is ondernemend Nederland, m.a.w. wij richten ons op het MKB, een doelgroep met in totaal meer dan 600.000 bedrijven, nationaal tot internationaal opererend in een scala van branches, met circa zeven miljoen werknemers en een totaalomzet van ruim 1000 miljard euro (2018). 

beUnited Community, is een zakelijke community van, vóór en dóór MKB ondernemers, directeuren en managers om deze te verenigen, inspireren, informeren en verbinden. Dit met als doel om de leden van de community te helpen bij het verder professionaliseren, versterken en vergroten van het eigen bedrijf en om op verantwoorde en duurzame wijze waarde te creëren.

Het is onze missie om MKB ondernemers, directeuren en managers de mogelijkheid te geven om zich te verenigen en de (zakelijke) wereld dichter bij elkaar te brengen. beUnited doet dat door middel van het faciliteren van een community platform met een breed scala aan mogelijkheden, dit onder navolgende voorwaarden beUnited Community.

Voorwaarden beUnited Community

De dienstverlening De financiering Jouw toezeggingen Aanvullende bepalingen Overige voorwaarden De dienstverlening

1) De dienstverlening

Het is onze missie om MKB ondernemers, directeuren en managers de mogelijkheid te geven om zich te verenigen en de (zakelijke) wereld dichter bij elkaar te brengen. We verstrekken de hieronder beschreven producten, diensten en MemberServices aan jou om deze missie te bevorderen:

A) Jouw ervaring op beUnited verschilt van die van anderen: van de berichten, verhalen, evenementen, advertenties en andere inhoud die je ziet in het nieuwsoverzicht of op ons videoplatform, tot de pagina’s die je volgt en de andere functies die je mogelijk gebruikt, zoals University, MemberServices, MemberCard en de zoekfunctie. We gebruiken de gegevens die we hebben, bijvoorbeeld over de verbindingen die je maakt, de keuzes en instellingen die je selecteert en wat je deelt en doet binnen en buiten onze producten, om je ervaring te personaliseren.

B) We helpen je mensen, groepen, bedrijven, organisaties en anderen die jij belangrijk vindt in de beUnited-tools die je gebruikt, te vinden en hiermee in contact te komen. We gebruiken de gegevens die we hebben om jou en anderen suggesties te doen, bijvoorbeeld groepen waarvan je lid kunt worden, (netwerk) evenementen die je kunt bijwonen, pagina’s die je kunt volgen of een bericht kunt sturen, series om te kijken en mensen met wie je mogelijk vrienden wilt worden. Een sterkere band zorgt voor een betere community en wij zijn van mening dat onze services het nuttigst zijn als mensen in contact komen met mensen, groepen en organisaties die zij belangrijk vinden.

C) Je kunt jezelf op vele manieren uiten op en bij beUnited en je kunt op veel manieren communiceren met vrienden, familie en anderen over datgene wat jij belangrijk vindt, bijvoorbeeld door het delen van statusupdates, foto’s, video’s en verhalen in alle beUnited-tools die je gebruikt, door berichten te sturen naar een vriend of naar meerdere mensen, door evenementen of groepen te maken of door inhoud toe te voegen aan je profiel. We gaan ook nieuwe manieren ontwikkelen (en blijven deze verkennen) waarmee mensen technologie kunnen gebruiken, zoals augmented reality en 360-graden-video’s om meer sprekende en interactieve inhoud op beUnited te maken en delen.

D) We laten je aanbiedingen, advertenties en andere door onze Partners gesponsorde inhoud zien om je te helpen inhoud, producten en services te ontdekken die worden aangeboden door de vele Partners (bedrijven en organisaties) die beUnited en andere beUnited-tools gebruiken.

E) Mensen vormen alleen daadwerkelijk een community op beUnited als ze zich veilig voelen. We gebruiken speciale teams en ontwikkelen geavanceerde technische systemen om misbruik van onze producten en schadelijk gedrag jegens anderen op te sporen en situaties te ontdekken waar we onze community mogelijk kunnen helpen ondersteunen of beschermen. Wanneer we ons bewust worden van dergelijke inhoud of dergelijk gedrag, nemen we passende maatregelen, zoals het bieden van hulp, het verwijderen van inhoud, het blokkeren van toegang tot bepaalde functies, het uitschakelen van een account of het contact opnemen met handhavende instanties. We delen gegevens met Partners wanneer we misbruik of schadelijk gedrag constateren bij iemand die een van onze producten of diensten gebruikt.

F) We gebruiken en ontwikkelen geavanceerde technologieën, zoals kunstmatige intelligentie, systemen voor machine learning en augmented reality, zodat mensen onze community veilig kunnen gebruiken, ongeacht hun fysieke mogelijkheden of geografische locatie. Dergelijke technologie helpt bijvoorbeeld mensen met een visuele beperking om te begrijpen wat of wie er op een foto staat of in een video voorkomt die wordt gedeeld op beUnited. We bouwen ook geavanceerde netwerk- en communicatietechnologie om meer mensen te helpen met verbinding krijgen met internet in gebieden met beperkte toegang. Verder ontwikkelen we geautomatiseerde systemen om ons beter in staat te stellen misbruik en gevaarlijke activiteiten op te sporen en te verwijderen die onze community en de integriteit van onze dienstverlening kunnen schaden.

G) We voeren onderzoek uit om onze dienstverlening te ontwikkelen, te testen en te verbeteren. Hiervoor analyseren we onder meer de gegevens die we hebben over onze gebruikers en krijgen we inzicht in hoe mensen onze Producten gebruiken, bijvoorbeeld door enquêtes en tests uit te voeren en problemen met nieuwe functies op te lossen. In ons Privacy Reglement lichten we toe hoe we gegevens gebruiken om dit onderzoek te ondersteunen ten behoeve van de ontwikkeling en verbetering van onze services.

H) Onze dienstverlening helpen joi mensen, groepen, bedrijven, organisaties en anderen te vinden die jij belangrijk vindt en hiermee in contact te komen. We ontwerpen onze systemen zodanig dat je ervaring in de verschillende producten en diensten die je gebruikt, consistent en probleemloos is. We gebruiken bijvoorbeeld gegevens over mensen met wie jij contact hebt op beUnited, om het voor jou eenvoudiger te maken om ook in contact met ze te komen en we stellen je in staat te communiceren met een bedrijf dat je volgt op beUnited via Berichten.

I) Om onze wereldwijde dienstverlening te beheren, kan het zo zijn dat we inhoud en gegevens opslaan in en distribueren vanuit onze datacentra en -systemen over de hele wereld, waaronder buiten het land waar je woont. Deze infrastructuur kan worden geëxploiteerd of beheerd door beUnited of met haar verbonden ondernemingen. 

De financiering

2) De financiering 

A) In plaats van te betalen voor het gebruik van beUnited en de andere producten en services die we aanbieden, stem je er door het gebruik van beUnited waarop deze voorwaarden van toepassing zijn mee in dat we je informatie kunnen laten zien waarvoor Partners ons betalen die te promoten op en buiten beUnited We gebruiken je persoonsgegevens, zoals informatie over je activiteiten en interesses, om je informatie te laten zien die relevanter zijn voor jou.

B) Het beschermen van de privacy van mensen staat centraal in de manier waarop we onze community hebben ontworpen. Dit houdt in dat we je relevante en nuttige informatie kunnen laten zien zonder dat we Partners vertellen wie je bent. We verkopen je persoonsgegevens niet. Wij staan het Partners toe om ons te vertellen over bijvoorbeeld hun zakelijke doelstelling en het soort doelgroep waaraan ze hun informatie willen laten zien (bv. startende ondernemers). We laten hun informatie vervolgens zien aan mensen die mogelijk zijn geïnteresseerd.

C) We verstrekken Partners ook rapporten over de prestaties van hun informatie om hen te helpen inzicht te krijgen in hoe mensen interactie hebben met hun inhoud zowel op als buiten beUnited. We kunnen bijvoorbeeld algemene demografische informatie en informatie over interesses aan Partners aanbieden, zodat ze meer inzicht krijgen in hun doelgroep. We delen gegevens op basis waarvan het direct te herleiden is dat het om jou gaat (zoals je naam of e-mailadres waarmee op zichzelf contact met jou kan worden opgenomen). 

D) We verzamelen en gebruiken je persoonsgegevens om jou de hierboven beschreven services te verlenen. Raadpleeg ons Privacy Reglement voor meer informatie over de manier waarop we jouw gegevens verzamelen en gebruiken. 

Jouw toezeggingen

3) Jouw toezeggingen

We bieden jou en anderen deze community ter bevordering van onze missie. In ruil daarvoor is het nodig dat jij de volgende toezeggingen doet:

A) Als mensen achter hun meningen en acties staan, is onze community veiliger en verantwoordelijker. Je moet om deze reden aan het volgende voldoen:

 • gebruik dezelfde (bedrijfs)naam die je in het dagelijks leven gebruikt;
 • geef accurate (zakelijke) informatie over jezelf;
 • maak slechts één account (je eigen) en gebruik je tijdlijn voor persoonlijke en of zakelijke doeleinden;
 • deel je wachtwoord niet, geef anderen geen toegang tot je beUnited-account en draag je account (zonder onze toestemming) niet over aan iemand anders.

B) We proberen beUnited voor iedereen algemeen beschikbaar te maken, maar je kunt beUnited in de volgende gevallen niet gebruiken als:

 • je jonger bent dan 13 jaar;
 • je een veroordeelde zedendelinquent bent;
 • we jouw account eerder hebben uitgeschakeld vanwege schendingen van onze voorwaarden of beleidsregels;
 • je onze dienstverlening op grond van de toepasselijke wetgeving niet mag gebruiken.

C) We willen dat mensen beUnited gebruiken om zichzelf te uiten en om inhoud te delen die zij belangrijk vinden, maar dit mag niet ten koste gaan van de veiligheid en het welzijn van anderen of van de integriteit van onze community. Daarom stem je ermee in dat je het onderstaande gedrag niet zult vertonen (noch anderen hierin helpt of ondersteunt):

 1. Je mag onze dienstverlening niet gebruiken om iets te doen of te delen dat
  1. onze Algemene Voorwaarden, Gebruikers Voorwaarden, Lidmaatschap, Privacy Reglement die van toepassing zijn op jouw gebruik van beUnited schendt;
  2. onrechtmatig, misleidend, discriminerend of frauduleus is;
  3. inbreuk maakt op de rechten van iemand anders, waaronder intellectuele-eigendomsrechten, of deze schendt.
 2. Je mag geen virussen of kwaadaardige code uploaden of iets anders doen dat onze dienstverlening kan uitschakelen of overbelasten of dat de correcte werking of de juiste weergave van onze dienstverlening kan belemmeren.
 3. Je mag geen gegevens verzamelen uit onze community of je hiertoe (zonder onze voorafgaande toestemming) toegang verschaffen met behulp van geautomatiseerde middelen of proberen toegang te krijgen tot gegevens waarvoor je geen toestemming hebt.

D) Inhoud die bovenstaande toezeggingen/bepalingen schendt, kan door ons worden verwijderd of geblokkeerd.

Als we inhoud die je hebt gedeeld verwijderen omdat je onze richtlijnen voor de community hebt geschonden, informeren we je hierover en lichten we toe welke opties je hebt om nog een beoordeling aan te vragen, tenzij je deze voorwaarden ernstig of herhaaldelijk hebt geschonden, of als we onszelf of anderen hierdoor blootstellen aan juridische aansprakelijkheid, onze community van gebruikers schade toebrengen, de integriteit of werking van een van onze services, systemen of dienstverlening in gevaar brengen of verstoren, wanneer we beperkt zijn vanwege technische beperkingen of als dit ons om juridische redenen niet is toegestaan.

E) We sporen je aan, ter ondersteuning van onze community, inhoud en gedragingen te rapporteren die volgens jou jouw rechten (waaronder intellectuele-eigendomsrechten) of onze Algemene Voorwaarden, Gebruikers Voorwaarden, Lidmaatschap, Privacy Reglement schenden.

F) Om onze dienstverlening aan te bieden hebben we bepaalde toestemmingen van je nodig:

 1. Toestemming om de inhoud die je maakt en deelt, te gebruiken: Sommige inhoud die je deelt of uploadt, zoals foto’s of video’s, kan zijn beschermd door wetgeving op het gebied van intellectuele eigendom. Jij bent de eigenaar van de intellectuele-eigendomsrechten (zoals auteursrecht of handelsmerken) op zulke inhoud die je maakt en die je deelt op beUnited. Niets in deze voorwaarden ontneemt je de rechten die je hebt op je eigen inhoud. Het staat je vrij om je inhoud te delen met iedereen en waar dan ook.
 2. Je moet ons echter enkele juridische toestemmingen (ook wel ‘licentie’ genoemd) geven om die inhoud te gebruiken, zodat we onze dienstverlening kunnen aanbieden. Dit is uitsluitend ten behoeve van het aanbieden en verbeteren van onze producten en diensten die worden beschreven in artikel(en) hiervoor. Het betreft hier specifiek het volgende: wanneer je op of in verband met onze dienstverlening inhoud deelt, plaatst of uploadt die valt onder intellectuele-eigendomsrechten, dan verleen je ons een niet-exclusieve, overdraagbare, sublicentieerbare, royaltyvrije en wereldwijde licentie om je inhoud te hosten, te gebruiken, te distribueren, aan te passen, uit te voeren, te kopiëren, in het openbaar weer te geven of te vertonen, te vertalen en om hiervan afgeleide werken te maken (in overeenstemming met je instellingen voor privacy en apps). Dit houdt bijvoorbeeld in dat wanneer je een foto deelt op beUnited, je ons toestemming geeft deze foto op te slaan, te kopiëren en te delen met anderen (uiteraard in overeenstemming met je instellingen), zoals met serviceproviders die onze dienstverlening die je gebruikt, ondersteunen. Deze licentie zal eindigen nadat je inhoud is verwijderd uit onze systemen. Je kunt inhoud afzonderlijk verwijderen of alles in een keer door je account te verwijderen. Meer informatie over het verwijderen van je account. Je kunt op elk moment voordat je je account verwijdert een kopie downloaden van je gegevens.
 3. Wanneer je inhoud verwijdert, is deze niet langer zichtbaar voor andere gebruikers, maar het kan nog wel op andere plekken op onze systemen aanwezig blijven, wanneer:
   • onmiddellijke verwijdering niet mogelijk is als gevolg van technische beperkingen (in dat geval wordt je inhoud verwijderd binnen negentig (90) dagen nadat je deze hebt verwijderd);
   • je inhoud is gebruikt door anderen in overeenstemming met deze licentie en zij de inhoud niet hebben verwijderd (in dat geval blijft deze licentie van toepassing totdat die inhoud is verwijderd); of
   • onmiddellijke verwijdering ons zou beperken in onze mogelijkheden om:

    • illegale activiteiten of schending van onze voorwaarden en beleidsregels te onderzoeken of op te sporen (bijvoorbeeld om misbruik van onze dienstverlening of systemen op te sporen en te onderzoeken);
    • te voldoen aan een wettelijke verplichting, zoals het bewaren van bewijs; of
    • te voldoen aan een verzoek van een rechterlijke of administratieve instantie, wetshandhavende autoriteiten of een overheidsinstantie,
  1. In elk van bovenstaande gevallen blijft de licentie van kracht totdat de inhoud volledig is verwijderd.
   in dat geval wordt de inhoud niet langer bewaard dan noodzakelijk voor de doeleinden waarvoor deze wordt bewaard (de exacte duur verschilt per geval).
 

G) Toestemming om je naam, profielfoto en informatie over je acties met advertenties en gesponsorde inhoud te gebruiken: Je geeft ons toestemming om je naam en profielfoto en informatie over acties die je hebt ondernomen op beUnited naast of in verband met getoonde informatie, aanbiedingen en andere gesponsorde inhoud die we in onze dienstverlening weergeven, te gebruiken zonder dat we je een vergoeding verschuldigd zijn. We kunnen bijvoorbeeld aan je vrienden tonen dat je interesse hebt in een specifiek evenement of dat je een pagina leuk vindt die is gemaakt door een merk dat ons heeft betaald om zijn informatie weer te geven op beUNited. Informatie zoals deze kan alleen worden bekeken door mensen die jouw toestemming hebben om je acties op beUnited te zien.

H) Toestemming om software die je gebruikt of downloadt, bij te werken: Als je onze software downloadt of gebruikt, geef je ons toestemming om, indien beschikbaar, updates voor de software te downloaden en te installeren.

I) Als je inhoud gebruikt waarop intellectuele-eigendomsrechten van toepassing zijn die wij hebben en die we ter beschikking stellen in onze dienstverlening (zoals afbeeldingen, ontwerpen, video’s of geluiden die we aanbieden en die je toevoegt aan inhoud die je maakt of deelt op beUnited), behouden wij alle rechten op deze inhoud (uitgezonderd jouw rechten). Je mag alleen gebruikmaken van onze auteursrechten, handelsmerken (of vergelijkbare merken), wanneer dit uitdrukkelijk is toegestaan na onze voorafgaande schriftelijke toestemming. Je moet onze schriftelijke toestemming verkrijgen (of toestemming op grond van een open-sourcelicentie) om de broncode te wijzigen, er afgeleide werken van te maken, te decompileren of anderszins van ons te verkrijgen.

Aanvullende bepalingen

4) De aanvullende bepalingen

A) We zijn voortdurend bezig met het verbeteren van onze dienstverlening en het ontwikkelen van nieuwe functies om zo onze dienstverlening voor jou en onze community te verbeteren. Als gevolg daarvan kan het zijn dat we deze voorwaarden van tijd tot tijd moeten bijwerken, zodat ze een nauwkeurige afspiegeling blijven van onze services en praktijken. Er worden alleen wijzigingen aangebracht als de bepalingen niet langer geschikt zijn of als ze niet volledig zijn en alleen als de wijzigingen redelijk zijn en naar behoren rekening houden met jouw belangen.

B)Tenzij de veranderingen wettelijk verplicht zijn, informeren we je (bijvoorbeeld per e-mail of via onze community) ten minste 30 dagen voordat we wijzigingen aanbrengen in deze voorwaarden en geven we je de kans om de wijzigingen te bekijken voordat ze in werking treden. Zodra de bijgewerkte voorwaarden in werking zijn getreden, ben je aan deze voorwaarden gebonden indien je onze dienstverlening blijft gebruiken. We hopen dat je onze community blijft gebruiken, maar als je niet instemt met onze bijgewerkte voorwaarden en niet langer lid wilt blijven van de beUnited-community, kan je je account op elk moment verwijderen.

B) We willen dat beUnited een plek is waar mensen zich welkom en veilig voelen om zich te uiten en om hun gedachten en ideeën te delen. Als we vaststellen dat je onze voorwaarden of beleidsregels duidelijk, ernstig of herhaaldelijk hebt geschonden, kan de toegang tot je account worden opgeschort of permanent worden uitgeschakeld. We kunnen je account ook opschorten of uitschakelen als je herhaaldelijk inbreuk maakt op intellectuele-eigendomsrechten van anderen of als we hiertoe om juridische redenen verplicht zijn. Wanneer we dergelijke actie ondernemen, informeren we je hierover en lichten we toe welke opties je hebt om te vragen om een herziening, tenzij we onszelf of anderen hierdoor blootstellen aan juridische aansprakelijkheid, onze community van gebruikers schade toebrengen, de integriteit of werking van onze services, systemen of dienstverlening in gevaar brengen of verstoren, wanneer er sprake is van technische beperkingen of als we dit om juridische redenen niet mogen. Je kunt met ons contact op nemen over wat je kunt doen als je account is uitgeschakeld en hoe je contact met ons kunt opnemen als je van mening bent dat we je account per vergissing hebben uitgeschakeld. Als je je account verwijdert of wij je account uitschakelen, eindigen deze Voorwaarden als overeenkomst tussen jou en ons.

C) Niets in deze voorwaarden is bedoeld om onze aansprakelijkheid uit te sluiten of te beperken in geval van overlijden, persoonlijk letsel of frauduleuze voorstelling van zaken als gevolg van onze nalatigheid, noch om jouw wettelijke rechten te beïnvloeden. We nemen professionele zorgvuldigheid in acht bij het verstrekken van onze dienstverlening aan jou en bij het behoud van een veilige en foutvrije omgeving. Dit op voorwaarde dat we met professionele zorgvuldigheid hebben gehandeld, aanvaarden we geen verantwoordelijkheid voor verliezen die niet zijn veroorzaakt door een schending van deze voorwaarden door ons of anderszins door ons handelen, verliezen die niet redelijkerwijs voorzienbaar zijn door jou en ons op het moment waarop we deze voorwaarden zijn aangegaan en gebeurtenissen die buiten onze redelijke invloed plaatsvinden.

D) We proberen duidelijke regels vast te stellen, zodat we geschillen tussen jou en ons kunnen beperken en hopelijk voorkomen. Als er zich echter een geschil voordoet, is het handig om vooraf te weten waar dit kan worden opgelost en welke wetgeving van toepassing zal zijn. Als je een consument bent en in een lidstaat van de Europese Unie woont, zijn de wetten van die lidstaat van toepassing op alle vorderingen, redenen voor een rechtsvordering of geschillen die je tegen ons hebt, die voortvloeien uit of verband houden met deze voorwaarden of de beUnited-dienstverlening (‘vordering’). Je kunt deze vordering aanhangig maken bij elke bevoegde rechtbank in die lidstaat die jurisdictie heeft over de vordering. In alle andere gevallen ga je ermee akkoord dat de vordering moet worden behandeld in een bevoegde rechtbank in Nederland en dat de Nederlandse wetgeving deze voorwaarden en alle vorderingen beheerst, ongeacht de collisieregels.

E) Deze voorwaarden vormen de volledige overeenkomst tussen jou en beUnited met betrekking tot jouw gebruik van onze dienstverlening. Deze voorwaarden gaan voor op eventuele eerdere overeenkomsten.

F) Op onderdelen van de dienstverlening die we aanbieden, zijn tevens aanvullende voorwaarden van toepassing. Als je gebruikmaakt van een van deze dienstverlening, krijg je de kans om akkoord te gaan met de aanvullende voorwaarden die deel zullen uitmaken van onze overeenkomst met jou. Als je bijvoorbeeld onze dienstverlening gebruikt voor commerciële of zakelijke doeleinden, zoals het kopen van informatie, het verkopen van producten, het ontwikkelen van apps of het beheren van een groep of pagina voor je bedrijf, of als je gebruikmaakt van onze meetservices, dan moet je instemmen met onze aanvullende commerciële voorwaarden. Als je inhoud met muziek plaatst of deelt, moet je voldoen aan onze muziekrichtlijnen. Voor zover eventuele aanvullende voorwaarden in strijd zijn met deze voorwaarden, zijn de aanvullende voorwaarden van toepassing met betrekking tot deze strijdigheid.

G) Indien een deel van deze voorwaarden niet-afdwingbaar blijkt te zijn, blijft het resterende deel volledig van kracht. Als we iets uit deze voorwaarden niet afdwingen, doen wij daarmee geen afstand van onze rechten. Een eventuele wijziging of afstand van deze voorwaarden moet schriftelijk worden gedaan en door ons worden ondertekend.

H) Je draagt geen rechten of verplichtingen op grond van deze voorwaarden over aan iemand anders zonder dat je onze toestemming hebt.

I) Je kunt iemand aanwijzen (zo iemand noemen we de contactpersoon voor een account met herdenkingsstatus) om je account te beheren als het de herdenkingsstatus heeft. Alleen de contactpersoon voor het account met herdenkingsstatus of een persoon die je hebt aangewezen in een geldig testament of soortgelijk document waaruit duidelijke toestemming blijkt om je inhoud na overlijden of bij onvermogen openbaar te maken, kan vrijgave van je account vragen nadat het de herdenkingsstatus heeft gekregen.

J) Deze voorwaarden verlenen geen rechten aan derde begunstigden. Al onze rechten en verplichtingen op grond van deze voorwaarden kunnen we vrij overdragen in het geval van een fusie, overname of verkoop van activa, krachtens de wet of anderszins.

K) Je moet weten dat we in bepaalde omstandigheden de gebruikersnaam van je account moeten wijzigen (bijvoorbeeld wanneer iemand anders aanspraak maakt op de gebruikersnaam en deze niet gerelateerd lijkt te zijn aan de naam die je in het dagelijks (zakelijk) leven gebruikt). We informeren je van tevoren wanneer we dit moeten doen en lichten toe waarom.

L) We zijn altijd blij met feedback en andere suggesties over onze dienstverlening. Je moet je echter wel realiseren dat we deze kunnen gebruiken zonder beperkingen en zonder verplichting om je hiervoor te vergoeden en we zijn niet verplicht deze vertrouwelijk te houden.

Overige voorwaarden

5) Overige voorwaarden