Membership beUnited Het krachtigste zakelijke netwerk vóór en dóór MKB in Nederland.

Tekstverklaring investeringsopties Landelijk Partnership

Landelijk Partner is lid van de (digitale) beUnited Community, met de mogelijkheid tot het invullen van bedrijfsprofiel, persoonsgegevens, zoeken naar en communiceren met ander community leden.

Locatie Partner kan de MemberCard gratis aanvragen en geeft  informatie over nieuwe evenementen en voordeel op benefits van beUnited partners en via Myworld bij >70.000 bedrijven wereldwijd.

Locatie Partner heeft altijd kosteloos toegang tot door beUnited georganiseerde Online events zoals Virtuele Netwerkactiviteiten, bijeenkomsten en Webinars.

Locatie Partner heeft altijd kosteloos toegang tot door beUnited georganiseerde offline events zoals Netwerkactiviteiten, bijeenkomsten, seminars en beurzen

Een eigen webpagina binnen beunited.nl, opgebouwd met tekst, foto’s, logo en hyperlinks.

De landelijk partner levert de gewenste content aan.

Link-banner in een Partner carrousel, gesitueerd in de rechter sidebar van webpagina’s, de link verwijst naar de bedrijfspagina binnen beunited.nl. Content wordt door de landelijk partner aangeleverd.

Afhankelijk van het type abonnement kan een Landelijk Partner, jaarlijks, op 1 of meerdere BitterBallenBorrels (On- & Offline) een lezing geven. Onderwerp en Content worden door de landelijk partner aangeleverd.

Afhankelijk van het type abonnement kan een Landelijk Partner, jaarlijks, op 1 of meerdere Webinars geven. beUnited Webinar vindt iedere woensdag plaats, duren max 1,5 uur. Onderwerp en Content worden door de landelijk partner aangeleverd.

beUnited Benefits is de webwinkel van beUnited. Afhankelijk van het type abonnement kan een Landelijk Partner, periodiek, 1 of meerdere producten/diensten in Benefits laten plaatsen. Content wordt door de landelijk partner aangeleverd.

Afhankelijk van het type abonnement kan een Landelijk Partner, maandelijks, 1 of meerdere Blogs (laten) plaatsen. Een beUnited blog is een op ondernemerschap gerichte tekst met afbeeldingen en hyperlinks om de relevantie van de eigen diensten/producten te versterken.  Content wordt door de landelijk partner aangeleverd.

Afhankelijk van het type abonnement kan een Landelijk Partner, maandelijks 1 of meerdere items (laten) plaatsen in de beUnited nieuwsbrief.  Onderwerp en content worden door de Landelijk Partner aangeleverd.

Afhankelijk van het type abonnement kan een Landelijk Partner, maandelijks, 1 of meerdere Social media post laten plaatsen op de Social media van beUnited.

Een Social media post is een afbeelding/foto met daarop korte teksten, logo’s en vermelding van bedrijfsnaam/website. Content wordt door de landelijk partner aangeleverd.

Afhankelijk van het type abonnement kan een Landelijk Partner, maandelijks, 1 of meerdere Social media post laten plaatsen op de eigen Social media.

Een Social media post is een afbeelding/foto met daarop korte teksten, logo’s en vermelding van bedrijfsnaam/website. Content wordt door de landelijk partner aangeleverd.

NB

beUnited dient dan wel eenmalig toegang te krijgen tot de Social media van Landelijk Partner,

Afhankelijk van het type abonnement kan een Landelijk Partner,  1 of meerdere Blogs (laten) vervaardigen en plaatsen. Een social media video (5-25- sec) is een kort video met daarop korte teksten, logo’s, vermelding van bedrijfsnaam/website en muziek, die tijdens het afspelen van de video te horen is. Content wordt door de landelijk partner aangeleverd.

Bij door beUnited georganiseerde (On- & Offline) events is reserveren verplicht, maandelijks achteraf worden de adresgegevens (naam en e-mailadres) van de deelnemers aan events ter beschikking gesteld aan de Landelijk Partner. Door het beUnited privacy reglement kunnen de adressen gebruikt worden voor bv acquisitie.

Landelijk Partner betaald aan beUnited een vaste maandelijkse marketing vergoeding, alle door Landelijk partner gerealiseerde inkomsten/omzet uit (in)directe verkoop via beUnited, zijn voor Landelijk Partner

Een kosteloos beUnited acceptatiepunt via Partner Myworld betekent extra zichtbaarheid door middel van lokale en landelijk Myworld mailings en klanten die de aankoop laten registreren. Het betekent extra aandacht, service en acquisitie voor een Landelijk Partner.

Afhankelijk van het type abonnement kan een Landelijk Partner, Benefitdeal i.c.m. Myworld Acceptatiepunt, inzetten. Een benefietdeal betekent specifieke  producten/diensten, binnen en buiten beUnited, (lokaal/regionaal/landelijk) presenteren. Locatie Partner kan hiermee producten/diensten (tijdelijk) aanprijzen.

beUnited University is de virtuele opleider met diverse online trainingen in het aanbod. Toegang tot Online Training wil zeggen dat Landelijk Partner jaarlijks toegang krijgt tot 1 online training naar keuze

 

beUnited University is de virtuele opleider met diverse online traingen in het aanbod. Blended serie is een door University samengesteld cluster van 12 online trainingen. Toegang tot Online Training wil zeggen dat Landelijk Partner jaarlijks toegang krijgt tot deze Blended serie.

Met behulp van transactie data uit het beUnited platform, inzichten creëren in potentiele leads, zoekprofielen en omzet ideeën.

De klantreis is de (virtuele) die een klant of lead af legt naar een contact- of aanschafmoment. Slimmer, sneller en beter inrichten van raakvlakken zorgt voor een directer klantcontact.

Landelijke Partners

Partnership

beUnited is de krachtigste community vóór en dóór MKB in Nederland. 

Ben jij er klaar voor om te investeren in je eigen groei en ben jij op zoek naar een onderscheidende interactief en krachtig MKB  Netwerk om zaken mee te doen?

Dan is een beUnited Landelijk Partnership gemaakt voor jou!

Neem contact met ons op en ontdek wat jij kan halen uit een landelijk Partnership met beUnited.

Contactformulier

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email
Share on print