Bas Urlings

Wie is Bas Urlings?

Bas Urlings, ook wel “Ondernemer op Slippers” genoemd, reisde 2 jaar lang rond de wereld terwijl zijn business doordraaide en bezocht in totaal meer dan 50 landen.

Na zijn wereldreis ging zijn e-commerce business 20 keer over de kop. Hij won de CrossBorder Awards als snelst groeiende Crossborder Internetbedrijf van Nederland. Zijn totale sales via Marketplaces, zoals Amazon, staat inmiddels boven de 14 Miljoen.

Wat doet Bas Urlings?

Bas Urlings is naast ondernemer en reiziger, ook investeerder, coach en spreker.

In 2011 startte Bas DisQounts International BV waarin hij zich volledig gespecialiseerd heeft in de verkoop van Fast Moving Consumer Goods (FMCG) via Marketplaces, Wholesale & Ecommerce.

In 2017 startte hij Plazatalk.nl en richtte hij hiervoor Qommunity BV op. Via Plazatalk leert Bas andere ondernemers succesvol verkopen via Marketplaces zoals Bol.com & Amazon. En het succesvol bouwen van een brand & importeren uit China.

Jouw produkt op Amazon?

Twijfel je of jouw product geschikt is? Twijfel over welk product je zou willen verkopen op dit platform? Denk je dat het onmogelijk is om je staande te houden in zoveel verkoopgeweld en concurrentiestrijd?

Bas Urlings trapt op 16 september a.s. om 18.00 uur de BeUnited University af met het eerste BeUnited University Webinar met als onderwerp ‘Verkopen op Amazon‘.  

Na dit webinar kun je zeker de juiste beslissingen nemen!

En wil je dan ook daadwerkelijk de daad bij het woord voegen, volg dan de online training via de BeUnited University, want voor slechts 60 euro per maand krijg je niet alleen deze training, maar ook nog eens elf andere!

In de training leer je de fijne kneepjes van het Amazon-verkoop-vak, zodat je er ook daadwerkelijk mee aan de slag gaat!