beUnited wenst alle zelfstandig ondernemers fijne feestdagen en een fijne jaarwisseling toe

beUnited wenst alle mkb & zzp ondernemers een zelfstandige toekomst toe

beUnited wenst alle zelfstandig mkb & zzp ondernemers fijne feestdagen, een fijne jaarwisseling en een zelfstandige toekomst toe met

  • een alternatief voor een (toekomstige) samenleving dan waarin enkel nog een handvol grote multinationals en ngo’s hun stempel zetten.
  • een lokale & regionale circulaire samenleving waar zelfstandig ondernemerschap ruim baan heeft.
  • een samenleving waarin de zelfstandige mens centraal staat, inventiviteit en creativiteit wordt gewaardeerd, iedereen gelijke kansen heeft en iedereen profiteert van de welvaart.
Pancras Pouw

(groot)vader, ondernemer, visionair, inspirator, vrijdenker, levenskunstenaar, verbinder, golfer

Een ervaren visionaire bestuurder/directeur die weet wat het is om (eind) verantwoordelijk te zijn voor een organisatie en gewend is om de strategie te bepalen en deze operationeel weet te vertalen naar doelen. Beschikt over een buitengewoon groot (social) netwerk en is zeer succesvol gebleken bij het uitrollen van "new business".

Een daadkrachtige persoonlijkheid, out of the box denker die de lijnen helder edoch daadkrachtig uitzet en daarbij vertrouwt op c.q. gebruik maakt van de kwaliteiten van het team en de organisatie.

Een echte stimulator met een heldere open leiderschapsstijl met een bewezen strategisch, financieel/bedrijfseconomisch en organisatorisch inzicht. En in de vervulde rollen/opdrachten verantwoordelijk geweest voor het initiëren van beleid en leiding geven aan de uitvoering, aan reorganisaties en het bedenken, opzetten en uitrollen van nieuwe organisatie(onderdelen), concepten, producten, diensten en marketingactiviteiten.

Geef een reactie