Supporter beUnited donateur

Supporter

beUnited behartigt als belangenorganisatie, ondernemers in Nederland zoals MKB, Horeca, Boeren, Retail en ZZP.

beUnited wil een alternatief voor een samenleving waarin met name grote multinationals hun stempel zetten. beUnited is voor een lokale circulaire samenleving. Een nieuwe economie waarin inventiviteit voorop staat, iedereen gelijke kansen heeft en waar iedereen profiteert van de welvaart. De koers van beUnited stoelt op onze uitgangs- & standpunten.

Ik word supporter van beUnited.

Ik wil beUnited ondersteunen bij haar missie zelfstandig (MKB) ondernemers nog krachtiger te verenigen, inspireren, informeren, verbinden, ondersteunen en de ondernemersbelangen zo optimaal mogelijk te behartigen. 

IK WIL EEN BEDRAG DONEREN!

Donatieformulier

ValutaBedrag

Dank je wel voor jouw donatie! Samen met jou kunnen wij onze maatschappelijke missie ten behoeven van ondernemers realiseren!

beUnited is…. omdat wij zijn!

Bij beUnited gaan we uit van het diepgewortelde mensbesef, dat wij allen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. beUnited is de krachtigste onafhankelijke belangenorganisatie van, vóór en dóór het MKB, waar de mens, ondernemerschap, toewijding in delen en relaties tussen mensen onderling centraal staan. beUnited is…. omdat wij zijn!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email
Share on print