meetup Almere de CO2 mist 02 november 2023

Meetup Almere | De CO2 Mist

Datum/Tijd
Datum 02-11-2023
Tijd 17:00 - 20:00
Adres
Koninginneweg 1
1312 AW Almere

Netwerken is de kunst van het aangaan en onderhouden van (nieuwe) contacten die nuttig en bevorderend kunnen zijn voor jouw onderneming/bedrijf. beUnited organiseert daarom, sinds 2011, meer dan 400 beUnited Experiences per jaar om zelfstandig ondernemers de mogelijkheid te bieden om te verbinden, verenigen, netwerken, contacten op te doen, elkaar te ondersteunen, informatie te vergaren en content te bieden.

Programma

beUnited Meetup Almere is een inspirerende zakelijke netwerkactiviteit met een programma dat er is gericht om de deelnemers op iedere locatie zo optimaal mogelijk met elkaar te laten netwerken met minimale (centrale) verstoringen c.q. onderbrekingen.

 • 1700 uur opening
 • 1800 uur DE CO2 Mist 
 • 1900 uur natafelen
 • 2000 uur afsluiting

beUnited Meetup Almere wordt georganiseerd voor en door een Team zelfstandig ondernemers uit Almere. Dit beUnited Team draagt zorg voor een geslaagde zakelijke Experience én de verbindende schakel tussen de aanwezige ondernemers en beUnited.

meetup Almere Ronald van Amelrooij de CO2 mist 02 november 2023

Geen desastreuze door de mens veroorzaakte klimaatverandering, maar ruimte voor klimaatoptimisme!

Decennialang zijn er al verhalen over naderende klimaatrampen, maar ze bleken steeds ongegrond. Belangrijke informatie over de echte oorzaken van klimaatverandering wordt genegeerd door officiële instanties en de mainstream media. En dat is merkwaardig, want er is geen enkele reden om je zorgen te maken over CO2 in relatie tot de door het IPCC voorspelde opwarming.

In 2019 werd namelijk ontdekt dat de belangrijkste oorzaak van opwarming vooral komt door de variatie in de afstand tussen de Zon en de Aarde en niet door CO2. Het huidige klimaatbeleid is daarom gebaseerd op slechte wetenschap en schaadt o.a. de economie van westerse landen op dramatische wijze.

Ronald van Amelrooij, schrijver van het boek De CO2 Mist zal een toegankelijk overzicht schetsen van wetenschappelijke onderzoeken die het klimaat totaal anders belichten. Ook de energie uit wind en zon zal worden besproken en hij zal  betere alternatieven aanreiken zonder landschapsvervuiling op een manier verteld

Het bijwonen van deze Meetup Almere kan je vertrouwen in de toekomst geven en kan je helpen om onder de klimaatdruk uit te komen. Deel deze informatie met zoveel mogelijk mensen zodat we voor een verandering van het beleid kunnen zorgen en kunnen genieten van onze planeet, zonder angst voor de toekomst.

Ronald van Amelrooij

Ronald van Amelrooij is Elektrotechnisch ingenieur, heeft een eigen IT-bedrijf en bestudeert daarnaast al zeven jaar de relatie tussen o.a. CO2 en klimaatverandering in relatie tot het energievraagstuk.

LET OP

Als je het boek De CO2 Mist, besteld via beUnited, ontvang je 02 november een gesigneerde versie voor de prijs van €20,00 ipv €28,98.

Coronaclaim aanmeldformulier

Stichting Coronaclaim MKB

Stichting Coronaclaim MKB stelt dat elke MKB- en Zzp- ondernemer in meer of mindere mate schade heeft opgelopen en gaat juridische procedures starten om tot een eerlijke verdeling van de schade te komen. De stichting roept MKB- en Zzp-ondernemers massaal op een kosteloze schademelding te doen als gevolg het niet nakomen van beloften door toenmalig VWS-minister Hugo de Jonge en premier Mark Rutte bij het afkondigden van de coronamaatregelen.

Wil je weten of en op welke manier we samen deze juridische procedures kunnen starten, meld je dan aan en kom naar meetup Almere.

Reserveren

De investering voor de toegang, netwerken, programma, organisatie en 1 consumptie & 1 meetup  menu (Friet, Hamburger (vlees of vega) en salade bedraagt €14,99 p/p. Bij beUnited Meetup Almere is reserveren daarom  verplicht. Reserveren kan heel eenvoudig hieronder op de eventpagina, je ontvangt een bevestiging van jouw reservering in de mail. De toegezonden reserveringsbevestiging is tevens het betaalbewijs. (spontaan binnenlopende deelnemers kunnen de investering bij de ontvangstbalie voldoen)

non-refund policy
Voor betalingen bij/aan/voor beUnited Meetup Almere geldt een non-refund policy, m.a.w. indien je (gedeeltelijk) niet deelneemt zal er geen terugbetalingen van de reeds door jou betaalde investering plaatsvinden.

Annulering door beUnited
Indien er 24 uur voordat beUnited Meetup Almere plaats zal vinden, te weinig reserveringen zijn, kan beUnited besluiten beUnited Meetup Almere te annuleren, dit wordt dan schriftelijk aan de deelnemers medegedeeld. Terugbetaling van de reeds via Mollie betaalde investering vindt dan, binnen 48 uur plaats, via Mollie.

7 Deelnemers

 • Henk Rademaker
 • wiko mocking
 • Alexander van Walraven
 • Ronald van Amelrooij
 • Erna Moester
 • Leen Hogenes
 • Karin Arents

Reserveringen


Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.


Geef een reactie