Mindset & Verkopen Webinar door Muriël Versluis beUnited ZZP MKB Nederland

Webinar | Mindset & Verkopen | Muriël Versluis

Datum/Tijd
Datum 20-01-2021
Tijd 18:45 - 20:30
Adres
Virtueel
Online

Wil je meer verkopen? Krijg je te weinig of niet de juiste klanten? Stel je je doelen steeds bij? Je kunt simpelweg niet goed ondernemen als je niet goed kunt verkopen. Wil je meer resultaten uit de verkoopgesprekken? Dan moet je anders over verkopen gaan leren denken.

Schuif je struggles dus niet af op je klant, de branche, het seizoen, de economie of het weer… Jij hebt je doelen nog niet behaald, omdat jij het niet goed aanpakt.

Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom geeft Muriël je in dit webinar een inkijkje in hoe je dit gedrag omzet in een succesvolle mindset.

PROGRAMMA

woensdag 20 januari a.s.

18.45 uur Inloggen
19.00 uur aanvang
19.05 uur  Mindset & Verkopen
20.30 uur afsluiting

Muriël Versluis

Muriël Versluis is SalesDIVA gestart als antwoord op de vraag die ze van veel collega ondernemers kreeg: “Hoe haal jij toch al die grote klanten binnen? Denk hierbij KPN, KLM, Holland Casino, De Telegraaf en nog veel meer bekende namen. Wat is toch jouw geheim?” Op die vraag geeft ze heel graag antwoord en dat doet ze bij voorkeur met een flinke dosis humor, relativeringsvermogen, kennis van zaken, een duidelijke focus op mindset en door heel eerlijk met je te zijn. What you see is what you get. Haar humor, no-nonsense aanpak en directe stijl typeren haar.

Muriël werkt vanuit de overtuiging dat een positief beeld over verkopen en ondernemen maakbaar is. Dus ook bij jou! Dat is de kern van al haar trainingen, lezingen en workshops en velen voor jou hebben de enorme impact daarvan al ervaren.

Tip

beUnited Webinar

Webinar, powered by beUnited, organiseert landelijk, jaarlijks meer dan 50 inspirerende thema Webinars voor MKB ondernemers, directeuren & managers.

Hosting/moderating

beUnited Webinar wordt begeleid door Hilde Kroon (host) en Marcel Baatsen (moderator)

Reserveren verplicht

Wil jij woensdag 20 januari a.s. ook dit beUnited Webinar bijwonen? Deelname is kosteloos, reserveren verplicht. Je ontvangt de login in de reserveringsbevestiging.

3 Deelnemers

  • Marijke Tevreden
  • Petra Steffens
  • Pancras Pouw

Reserveringen

Er zijn nog: 97 plaatsen beschikbaar

Webinar in the cloudGeef een reactie