beUnited Young Business Network Event BitterBallenBorrel HAN Facility Point Arnhem

Young Business Network Event | beUnited

Datum/Tijd
Datum 28-01-2021
Tijd 17:00 - 20:00
Adres
Virtueel
Online

Inspireren, informeren, verbinden en verenigen, dat is de missie van beUnited door ondernemers live & virtueel inspirerende succesvolle zakelijke netwerken, contacten, ondersteuning, informatie en content te bieden. Altijd en overal waar vraag ontstaat, zo ook in deze roerige en onzekere tijd.

Speciale editie BitterBallenBorrel Arnhem

BitterBallenBorrel Arnhem, powered by beUnited, is een inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst voor MKB Ondernemers, directeuren en managers, 28 januari is een speciale editie voor jonge beginnende ondernemers! 

beUnited Young Business Network Event studenten op campus

Young Business Network Event

Het Young Business Network is een project, waarbij onze locatiepartner Facility Point Arnhem jonge ondernemers workshops, netwerkgelegenheden, persoonlijke coaching en een werkplek biedt. Hiermee wil de organisatie beginnende ondernemers helpen groeien.

Tijdens het evenement vinden er verschillende netwerkgelegenheden plaats, komen er Young Business Network coaches langs om te spreken, krijgen de bezoekers een voorproefje van wat de workshops inhouden en krijgen ze een digitale rondleiding door het gebouw.

Het eenmalige Virtueel Young Business Network Event vindt plaats op donderdag 28 januari 2021 van 17.00 tot 20.00

PROGRAMMA

donderdag 28 januari 2021 van 17.00 tot 20.00

17:00 – 17:15 Inloggen virtueel Young Business Network Event;
17:15 – 18:00 Inleiding over nut en noodzaak van coaches door;

18:00 – 18:30 Workshops, keuze uit:

18:30 – 19:15 Speeddate netwerken;
19:15 – 20:00 Zelfstandig Netwerken; 
20:00 – 20:10 Afsluiting virtueel Young Business Network Event;

beUnited Young Business Network Event studenten-in-de-klas

Organisatie

Virtueel Young Business Network Event wordt (mede) georganiseerd en begeleid door Jeroen Tolmeijer, Lizanne Jacobs, Eli te Winkel, Esther Sanders, Aart Pastoor en Larysa van Hunen

Er is ruimte voor wel 100 deelnemers, door de inrichting, ontvangst, het gebruik van digitale “statafels” en een kwalitatieve lezingen en workshops is virtueel Young Business Network Event, een zo optimaal mogelijke simulatie van een normale fysieke netwerkevent.

Reserveren verplicht

Wil jij donderdag 28 januari 2021 ook Virtueel Young Business Network Event bijwonen? Deelname is kosteloos, reserveren verplicht. Je ontvangt de login in de reserveringsbevestiging.

7 Deelnemers

  • Mathilde van Wijk
  • Pancras Pouw
  • Marjolein Hins
  • Koen Duijts
  • Dirk van den Bosch
  • Iris Dijkema
  • Marian Verdonk

Reserveringen

Er zijn nog: 93 plaatsen beschikbaar

Virtueel Young Business Network Event powered by beUnited BitterBallenBorrel, HAN & Facility Point ArnhemGeef een reactie