Ik wordt donateur van beUnited

Geen QR code op de werkvloer.

Beste ondernemer,

Jij bent de baas over je eigen bedrijf. Niet de overheid.

Toch lijkt het wel of de overheid daar anders over denkt. MKB ondernemers worden de hele tijd gebruikt om het falend beleid op te vangen. Of je nu wordt gedwongen om je bedrijf te sluiten, je klanten te controleren, of kostbare investeringen te doen.

Waarom laten we dit gebeuren?

Telkens weer komt het op de schouders van de MKB’er neer. Terwijl juist grote corporates rijker en rijker worden naarmate de pandemie langer duurt. Waarom laten we dit gebeuren? Want wij zijn super krachtig en machtig.

MKB de grootste werkgever van Nederland

Met zes miljoen personeelsleden zijn we bijvoorbeeld de grootste werkgever van Nederland en betalen wij veruit de meeste belasting. Dus vervelend genoeg betalen we ook nog eens het grootste deel van dit catastrofale beleid.

Nee zeggen

Het is dus ook tijd om onze positie weer terug te pakken. Nee te zeggen en zelf weer aan het roer te gaan staan. Want dit stopt niet vanzelf. Daarom is het dus heel belangrijk om nu nee te zeggen tegen elke maatregel die het MKB benadeeld. Zoals de mogelijke invoering van een QR code op de werkvloer.

  • Waarom zou een ondernemer de goede werkrelatie met zijn medewerkers op het spel zetten?
  • Hoe moet een ondernemer de consequenties dragen van medewerkers die door deze maatregel ontslag nemen of zich ziek melden?
  • Hoe moet een ondernemer medewerkers, die zich verplicht meermaals per week moeten testen, controleren?
  • Wie is verantwoordelijk voor de kosten?
  • Hoe werkt registratie?
  • Wat te doen met eventuele fraude?

En hoezo is deze maatregel effectief als zowel gevaccineerde als ongevaccineerde mensen het virus kunnen overdragen?

beUnited, Steun voor ondernemende mensen

beUnited volgt deze zorgwekkende ontwikkelingen al een tijdje op de voet en wil een vuist maken tegen de macht van de globalisten.

Daarom hebben we plannen gemaakt en een aanpak bedacht. Zijn we samenwerkingen aangegaan met specialisten op het gebied van juridische zaken, financiën, communicatie, gezondheid en strategie. Allemaal hulpbronnen die ook jou willen en kunnen helpen.

Dus sta op.

Neem samen met ons het stuur weer in je handen, doe mee en sluit je aan.

Pancras Pouw

(groot)vader, ondernemer, visionair, inspirator, vrijdenker, levenskunstenaar, verbinder, golfer

Een ervaren visionaire bestuurder/directeur die weet wat het is om (eind) verantwoordelijk te zijn voor een organisatie en gewend is om de strategie te bepalen en deze operationeel weet te vertalen naar doelen. Beschikt over een buitengewoon groot (social) netwerk en is zeer succesvol gebleken bij het uitrollen van "new business".

Een daadkrachtige persoonlijkheid, out of the box denker die de lijnen helder edoch daadkrachtig uitzet en daarbij vertrouwt op c.q. gebruik maakt van de kwaliteiten van het team en de organisatie.

Een echte stimulator met een heldere open leiderschapsstijl met een bewezen strategisch, financieel/bedrijfseconomisch en organisatorisch inzicht. En in de vervulde rollen/opdrachten verantwoordelijk geweest voor het initiëren van beleid en leiding geven aan de uitvoering, aan reorganisaties en het bedenken, opzetten en uitrollen van nieuwe organisatie(onderdelen), concepten, producten, diensten en marketingactiviteiten.

Geef een reactie