Het NK Tegelwippen gaat van start

Het NK Tegelwippen gaat van start

Het NK Tegelwippen gaat van start!

Van 30 maart tot en met 30 september daagt de Gemeente Utrecht samen met @duurzameweek en Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden Utrechters uit om zoveel mogelijk tegels te wippen. Wip tegels uit je achtertuin of maak een geveltuintje. Kijk voor inspiratie op duurzameweek.nl/nk-tegelwippen.

Waarom zou je meedoen?

Het wordt steeds warmer en de regenbuien extremer. In een versteende stad en tuin blijft het lang warm en kan het regenwater maar lastig de grond in zakken. Groen verkoelt en neemt water op. Dus: tijd om tegels uit je tuin te halen.

Hoe doe je mee?

  1. Ga naar duurzameweek.nl/nk-tegelwippen en laat je inspireren door de opties. Geveltuin, achtertuin, voortuin; het kan allemaal.
  2. Wip je tegel(s) en vervang deze voor groen!
  3. Meld je tegel(s) aan op www.NK-Tegelwippen.nl zodat deze bij score van de gemeente Utrecht geteld wordt. We maken dan kans op de Gouden Tegel en natuurlijk de titel ‘Winnaar NK Tegelwippen 2021’. Daarnaast maak jij kans om ‘Tegelwipper van de maand’ te worden! Aanmelden als bewoner kan vanaf 30 maart.
  4. Geen idee wat je met die gewipte tegels moet? Geen probleem! Laat ze ophalen door de gemeente Utrecht. Meld hier je tegel(s) aan.
beUnited Duurzame week NK tegelwippen
Pancras Pouw

(groot)vader, ondernemer, visionair, inspirator, vrijdenker, levenskunstenaar, verbinder, golfer

Een ervaren visionaire bestuurder/directeur die weet wat het is om (eind) verantwoordelijk te zijn voor een organisatie en gewend is om de strategie te bepalen en deze operationeel weet te vertalen naar doelen. Beschikt over een buitengewoon groot (social) netwerk en is zeer succesvol gebleken bij het uitrollen van "new business".

Een daadkrachtige persoonlijkheid, out of the box denker die de lijnen helder edoch daadkrachtig uitzet en daarbij vertrouwt op c.q. gebruik maakt van de kwaliteiten van het team en de organisatie.

Een echte stimulator met een heldere open leiderschapsstijl met een bewezen strategisch, financieel/bedrijfseconomisch en organisatorisch inzicht. En in de vervulde rollen/opdrachten verantwoordelijk geweest voor het initiëren van beleid en leiding geven aan de uitvoering, aan reorganisaties en het bedenken, opzetten en uitrollen van nieuwe organisatie(onderdelen), concepten, producten, diensten en marketingactiviteiten.

Geef een reactie