Uitgangspunten belangenvereniging MKB

Landelijke Branche-, beroeps-, ledenorganisaties

beUnited behartigt als onafhankelijke belangenorganisatie, ondernemers in Nederland zoals MKB, Horeca, Boeren, Retail en ZZP.

Word Member bij beUnited

Vertegenwoordig je een Landelijk branche- , beroeps-, ledenorganisatie en kan je je vinden in onze uitgangs- & standpunten?  beUnited gaat graag de samenwerking aan om elkaar te versterken en meer te realiseren.

beUnited wil een alternatief voor een samenleving waarin met name grote multinationals hun stempel zetten. beUnited is voor een lokale circulaire samenleving. Een nieuwe economie waarin inventiviteit voorop staat, iedereen gelijke kansen heeft en waar iedereen profiteert van de welvaart. De koers van beUnited stoelt op onze uitgangs- & standpunten.

Zelfstandig (MKB) Ondernemerschap centraal

beUnited is er voor alle vertegenwoordigers van zelfstandige (MKB) ondernemers, (lokaal) ondernemerschap staat centraal m.a.w. niet wat je doet, maar hoe je het lokaal en/of regionaal kan en wilt uitvoeren.

Onze 40.000 Members komen uit alle branches zoals de consultancy, horeca, Landbouw, Veeteelt, detailhandel, industrie, bouw, cultuur, zorg, transport, recreatie en (zakelijke) dienstverlening. 

Gezamenlijke krachten

Met het Membership van beUnited maakt jouw organisatie deel uit van een invloedrijk netwerk van zelfstandige (*MKB) ondernemers ten opzichte van de politiek en het grootbedrijf (multinationals). Door de gezamenlijke krachten te bundelen bereiken we, lokaal regionaal en landelijk, meer voor jouw leden, de zelfstandig (MKB) ondernemers.

Membership

Landelijk branche- , beroeps-, ledenorganisaties kunnen Member worden van beUnited en onze lobby, ten opzichte van de politiek, mede vormgeven.

 Contact

Wil je meer weten over het Membership, de wijze waarop wij georganiseerd zijn en wat dat betekent voor jouw leden? Neem dan direct telefonisch contact op met;

Edwin Onderstal
Organisatie-members beUnited
+31654788158

Of vul het contactformulier in. Wij nemen contact met u voor of meer informatie of het maken van een afspraak.

Contactformulier