beUnited University Samen Sterker Business Challenge Bart van den Belt

Mag ik je uitdagen?

Zie je resultaten? Zie je omzetgroei? Bereik je wat jij wilt?

Kijk, als je voor een baas werkt dan draai je lekker je uurtjes en krijg je iedere maand geld over de schutting gegooid. Maar als jij voor jezelf werkt dan moet je zelf zorgen dat je een goede boterham verdient. En dat kan nog weleens een uitdaging zijn; zorgen voor resultaat.

Als ondernemers hebben we namelijk twee beroepen. Aan de ene kant hebben we een vak als ‘professional’ en aan de andere kant hebben we een vak als ‘ondernemer’. Jij bent vermoedelijk goed in je vak, maar heb je ook leren ondernemen? Als dat zo is dan zie je het terug in je resultaten.

Mag ik je uitdagen?

Graag daag ik je uit om vanaf maandag 29 maart t/m vrijdag 02 april, iedere ochtend 15 minuten van jouw tijd te investeren in een bijzondere Business Challenge.

Bart van den Belt, één van onze University partners, organiseert een Business Challenge. Een gratis vijfdaagse training waarin je iedere ochtend in maximaal 15 minuten tijd een aantal inzichten en eye-openers ontvangt hoe jij je bedrijf kunt laten groeien. En het leukste is dat je niet alleen deelneemt, maar met een hele groep like minded ondernemers.

Schrijf je nu in voor deze gratis business challenge

Tof om elkaar daar te ontmoeten! Ik verwacht dat er heel veel ondernemers meedoen! En zoals Bart het zegt: Neem actie. Voeg waarde toe. Geniet

Tot de 29e

Pancras Pouw

Neem actie. Voeg waarde toe. Geniet

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Pancras Pouw

(groot)vader, ondernemer, visionair, inspirator, vrijdenker, levenskunstenaar, verbinder, golfer

Een ervaren visionaire bestuurder/directeur die weet wat het is om (eind) verantwoordelijk te zijn voor een organisatie en gewend is om de strategie te bepalen en deze operationeel weet te vertalen naar doelen. Beschikt over een buitengewoon groot (social) netwerk en is zeer succesvol gebleken bij het uitrollen van "new business".

Een daadkrachtige persoonlijkheid, out of the box denker die de lijnen helder edoch daadkrachtig uitzet en daarbij vertrouwt op c.q. gebruik maakt van de kwaliteiten van het team en de organisatie.

Een echte stimulator met een heldere open leiderschapsstijl met een bewezen strategisch, financieel/bedrijfseconomisch en organisatorisch inzicht. En in de vervulde rollen/opdrachten verantwoordelijk geweest voor het initiëren van beleid en leiding geven aan de uitvoering, aan reorganisaties en het bedenken, opzetten en uitrollen van nieuwe organisatie(onderdelen), concepten, producten, diensten en marketingactiviteiten.

Geef een reactie