!Bewust sociaal op web. Ondernemers online zichtbaar. Social selling

Meer zichtbaar online; Gatsby met social selling!

 Online zichtbaarheid is met corona belangrijker dan ooit. Daarom lever ik met mijn bedrijf “!Bewust Sociaal op Web” websites gemaakt met Gatsby, schrijf ik blogs en neem ik foto´s. Ik ben de beste creatieve online profiler. Profiler is geen echt Nederlands woord toch vind ik hem hier wel van toepassing. Profileren is immers benoemen, typeren, onderscheiden. Ik doe dit vanuit een social selling perspectief. Social selling doe je door op social media te posten en unieke content online te plaatsen. Google plaatst unieke content hoger in de zoeklijsten. Hierdoor kan een klant met een vraag, die aansluit op wat jij kunt leveren, jouw content sneller vinden. En contact met je opnemen. Dat wil je!

13 jaar ondernemerservaring bij een familiebedrijf

 

Ik heb 13 jaar bij een familiebedrijf voor handgemaakte lampenkappen gewerkt. Ik deed de verkoop en het klantcontact. Recessies heb ik van dichtbij meegemaakt. Ik weet hoe belangrijk het is om nieuwe klanten te vinden. Tijdens een recessie gaan klanten voor de laagste prijs en dat kan leiden tot een sterke omzetdaling. Maar er kwamen ook klanten aan de deur met een specifieke vraag, die bereid waren een goede eerlijke prijs neer te leggen. Deze klanten moeten je wel kunnen vinden. Vandaar online zichtbaarheid. Social selling kan ervoor zorgen dat je eerder gevonden kunt worden en bovendien meer betrokken klanten krijgt. Vandaar de naam “!Bewust sociaal op web” voor mijn bedrijf.

Waarom Gatsby met blogs en foto´s combineren

 

Waarom Gatsby in combinatie met blogs en foto´s? Deze vraag is simpel te antwoorden. Gatsby heeft veel voordelen. Het is supersnel, bijna gratis te hosten, eenvoudig te onderhouden en heeft geen database. Dus het is bijna niet te hacken. Voor de ondernemer die geen eigen server wil onderhouden en de marketing niet geheel in eigen beheer wil uitvoeren is Gatsby een mooie oplossing. Blogs zijn gemakkelijk te plaatsten. Gatsby neemt bovendien de optimalisatie van foto´s uit handen. Dat scheelt tijd! Het is wanneer dat gewenst is uit te breiden met betaalde diensten. Ik kan de blogs leveren, de foto´s maken en eventueel de website onderhouden.  

Gatsby perfect voor beginnende ondernemer of blogger

 

Wil je als ondernemer snel een webwinkel. Dan kan dat natuurlijk met een link van een webwinkeldienst naar je website. Maar een website gemaakt met Gatsby is ook te leveren met eenvoudige betaalopties of een simpel winkelwagentje. Eenvoudige formulieren voor een nieuwsbrief of andere type marketing is ook geen probleem. Het is bijzonder geschikt voor zoekmachine optimalisatie en kan met een eenvoudige dashboard geleverd worden. Kortom ideaal voor de startende ondernemer of blogger. Heb je vragen, wil je snel online zichtbaar worden. Ik help je graag!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Iwan Koenderman
creatieve ondernemer

Geef een reactie