beUnited
MISSIE

Missie beUnited

Het is de missie van beUnited om de aanwezigheid en het belang van gezond & zelfstandig lokaal en regionaal MKB en Zzp ondernemerschap in het economische landschap rechtvaardig te waarborgen, omdat dit essentieel is voor de erkenning, groei en deskundige ontwikkeling van de Nederlandse economie. 

Dé onafhankelijke belangenorganisatie

beUnited is, sinds 2011, uitgegroeid tot dé onafhankelijke vakbond voor ruim 39.000 zelfstandig ondernemers in Nederland. beUnited zet zich, nationaal, regionaal en lokaal, in om voor zelfstandig ondernemers te komen tot;

  • onafhankelijke belangenbehartiging 
  • deskundige ondersteuning
  • professionele erkenning
  • rechtvaardige beleid, wet en regelgeving
  • mensgerichte samenleving 
  • gezamenlijke invloed op politiek en media.  

Zelfstandig ondernemers zijn de grootste werkgever

Zelfstandig MKB en Zzp ondernemers spelen een significante rol in de Nederlandse economie.

Met ruim zes miljoen werknemers leveren zij de grootste bijdrage aan zowel de werkgelegenheid als de schatkist en daarmee een substantiële bijdrage aan de economie.

 

beUnited omzet, toegevoegde waarde en werkgelegenheid naar grootteklasse periode 2020

Samen werken

beUnited staat voor samen werken aan een mensgerichte samenleving, samen werken aan rechtvaardigheid, samen werken aan onafhankelijkheid, groei van zelfstandig ondernemerschap, samen werken aan deskundigheid, kennis & kunde, samen werken aan een profijtelijk resultaat en last but not least samen werken in zelfstandigheid.

Sluit je bij ons aan

Ben je zelfstandig ondernemer zorg dan samen met ons dat de stem van zelfstandig ondernemers gehoord zal worden, help ons om zelfstandig  ondernemers nog krachtiger te verenigen, inspireren, informeren, verbinden, ondersteunen en de zelfstandig ondernemersbelangen zo optimaal mogelijk te behartigen en sluit je bij ons aan.

beUnited is…. omdat wij samen zijn, 

Pancras Pouw
Founder

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email
Share on print