beUnited is de krachtigste belangenorganisatie van, vóór en dóór het MKB,

Initiatief tonen, risico nemen, dienstbaar zijn, doorzetten en de wereld leuker, beter en mooier maken.

Een MKB ondernemer is een belangrijke werkgever, betrokken burger, en een spil in de lokale economie. Daarom zijn bloeiende MKB bedrijven een voorwaarde voor een levendige maatschappij met diversiteit, sociale samenhang en een gezond, menselijk leefklimaat. 

Wij zijn de grootste en krachtigste belangengroep van het MKB met meer dan 40.000 leden. Sluit je aan! 

Duizenden unieke ondernemers bouwen aan een uniek land. 

Geworteld in Nederland, zichtbaar over de hele wereld, door betekenis te geven aan het leven van miljoenen mensen.

Want hun koffie, hun eten, hun huis,  hun fiets,  hun avondje uit, hun feest of hun boekhouding, …..het is geen eenheidsworst.

MKB, de ruggengraat van Nederland.

Met zes miljoen werknemers is het MKB de grootste werkgever van Nederland. We zijn ook de groep mensen die veruit het meeste belasting betaald. Als wij wegvallen, staat alles stil.

Samen sterker.

Het MKB is de belangrijkste partij in de Nederlandse economie en toch is de belangenbehartiging nauwelijks georganiseerd. De politiek heeft alleen nog maar oog voor globalistische agenda’s en mondiale spelers (die meestal niet eens belasting betalen).

Het is dus tijd om onze positie in te nemen en weer aan het roer te gaan staan. Wij zijn de stille, krachtige reus die de koers van het land kan veranderen.

Doe je mee

Help ons het MKB nog krachtiger te verenigen, inspireren, informeren, verbinden, ondersteunen en haar ondernemersbelangen zo optimaal mogelijk te behartigen. Sluit je aan! 

Pancras Pouw
Founder

Visie

Het opereren in een snel veranderende globale markt maakt een proactieve MKB community en belangenbehartiging noodzakelijk.

Doelgroep

De doelgroep is het MKB in Nederland, m.a.w. van eenmansbedrijven tot bedrijven met 250 medewerkers.

Organisatie

>150 partners & ambassadeurs zijn actief om het MKB te verenigen, inspireren, informeren, ondersteunen en de belangen te behartigen.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email
Share on xing