beUnited is…. omdat wij zijn!

Bij beUnited gaan we uit van het diepgewortelde mensbesef, dat wij allen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. beUnited is de krachtigste onafhankelijke Brancheorganisatie van, vóór en dóór MKB-bedrijven, waar de mens, ondernemerschap, toewijding in delen en relaties tussen mensen onderling centraal staan. beUnited is…. omdat wij zijn!

Brancheorganisatie van, vóór en dóór MKB-bedrijven! 

MKB-ondernemers verdienen echte vertegenwoordiging. Al jaren worden de belangen van MKB-bedrijven genegeerd. Daarom werpt beUnited zich op als brancheorganisatie voor MKB – ondernemers in Nederland. 

VNO-NCW is er voor de multinationals. MKB Nederland is daar een verlengstuk van zonder echte durf om het voor kleinere en middelgrote ondernemers op te nemen. En Ondernemend Nederland (ONL) doet uitstekend werk voor de grote familie- en mkb-bedrijven. 

MKB, de ruggengraat van Nederland.

Het wordt tijd dat de kleine en middelgrote mkb’ers ook een stem krijgen in de politiek en in de media. Alle MKB-bedrijven tezamen vormen de ruggengraat van de Nederlandse economie.  MKB-bedrijven zijn de grootste werkgevers van Nederland en leveren de hoogste bijdrage aan de schatkist. Hoogste tijd dat MKB zich gaat verenigen om invloed uit te oefenen op het kabinetsbeleid. 

Met zes miljoen werknemers is het MKB de grootste werkgever van Nederland. Als wij wegvallen, staat alles stil. We willen dan ook niet langer de pinautomaat zijn van de regering maar een samenwerkingspartner die respect en medewerking verdient. 

beUnited omzet, toegevoegde waarde en werkgelegenheid naar grootteklasse periode 2020

Samen sterker.

Het MKB is de belangrijkste partij in de Nederlandse economie en toch is de belangenbehartiging nauwelijks georganiseerd. De politiek heeft alleen nog maar oog voor globalistische agenda’s en mondiale spelers (die meestal niet eens belasting betalen).

Wij zijn, met meer dan 40.000 leden, de grootste en krachtigste belangengroep van het MKB . Het is dus tijd om onze positie in te nemen en weer aan het roer te gaan staan. Wij zijn de stille, krachtige reus die de koers van het land kan veranderen. Sluit je aan! 

Visie

Het opereren in een snel veranderende globale markt maakt een proactieve MKB community en belangenbehartiging noodzakelijk.

Doelgroep

De doelgroep is het MKB in Nederland, m.a.w. van eenmansbedrijven tot bedrijven met 250 medewerkers.

Organisatie

>150 partners & ambassadeurs zijn actief om het MKB te verenigen, inspireren, informeren, ondersteunen en de belangen te behartigen.

Sluit je aan bij beUnited

Zorg samen met ons dat de stem van MKB-bedrijven daadwerkelijk gehoord zal worden. Samen zijn wij sterk en kunnen wij Nederland transformeren naar een samenleving waarin MKB-ondernemers respect en medewerking verdienen

Help ons het MKB nog krachtiger te verenigen, inspireren, informeren, verbinden, ondersteunen en haar ondernemersbelangen zo optimaal mogelijk te behartigen en wordt beUnited Member, Partner of Donateur.

Pancras Pouw
Founder

Ik wordt donateur van beUnited
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on xing
Share on whatsapp
Share on email
Share on print