Veiligheidsrisico's Coronavaccins duizenden % hoger dan Influenzavaccins

Veiligheidsrisico’s Coronavaccins tot 7707 procent hoger dan Influenzavaccins

De Veiligheidsrisico’s van Coronavaccins zijn tot 7707 procent hoger dan die  Influenzavaccins zo blijkt uit cijfers van bijwerkencentrum Lareb.

Ten opzichte van Influenzavaccins geven de cijfers van Lareb aan dat de Coronavaccins eenvele malen hoger veiligheidsrisico met zich mee te brengen t.w.:

  • 2688% meer meldingen,
  • 3663% meer doden,
  • 2300% meer miskramen
  • 7707% meer opnames

Covid vaccinaties stoppen

De vraag is gerechtvaardigd of het, met dermate hogere veiligheidsrisico’s, niet vele malen verstandiger is om met het Covid Vaccinatie Programma te stoppen.

 

Wat is Bijwerkingencentrum Lareb?

Bijwerkingencentrum Lareb is het Nederlandse meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, waaronder vaccins, én geneesmiddelengebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding. Lareb signaleert risico’s van het gebruik van geneesmiddelen in de dagelijkse praktijk en genereert en verspreidt kennis hierover.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Pancras Pouw

(groot)vader, ondernemer, visionair, inspirator, vrijdenker, levenskunstenaar, verbinder, golfer

Een ervaren visionaire bestuurder/directeur die weet wat het is om (eind) verantwoordelijk te zijn voor een organisatie en gewend is om de strategie te bepalen en deze operationeel weet te vertalen naar doelen. Beschikt over een buitengewoon groot (social) netwerk en is zeer succesvol gebleken bij het uitrollen van "new business".

Een daadkrachtige persoonlijkheid, out of the box denker die de lijnen helder edoch daadkrachtig uitzet en daarbij vertrouwt op c.q. gebruik maakt van de kwaliteiten van het team en de organisatie.

Een echte stimulator met een heldere open leiderschapsstijl met een bewezen strategisch, financieel/bedrijfseconomisch en organisatorisch inzicht. En in de vervulde rollen/opdrachten verantwoordelijk geweest voor het initiëren van beleid en leiding geven aan de uitvoering, aan reorganisaties en het bedenken, opzetten en uitrollen van nieuwe organisatie(onderdelen), concepten, producten, diensten en marketingactiviteiten.

Geef een reactie