beUnited nieuws Getuige-deskundige Pierre Capel tijdens het hoger beroep in de zaak tegen de Avondklok

Video | Getuige-deskundige Pierre Capel tijdens het hoger beroep in de zaak tegen de Avondklok

Video registratie van een zeer onderbouwend verklaring tijdens het Hoger Beroep in de zaak tegen de Avondklok.

Hier spreekt getuige-deskundige prof. dr. Pierre Capel onder ede inzake o.a. besmettelijkheid, mutanten, avondklok en spike-eiwitten. Heel begrijpelijk, ook voor rechters en niet-immunologen.

Voor een breder besef onder ons, gewone burgers, van het allang onnodige lijden in de samenleving door dit keer de zinloze kabinetsmaatregel als avondklok. De heer Capel refereert ook naar de gemiste kans van toepassing van courante medicijnen i.p.v. vaccins om de pandemie te bezweren.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Pancras Pouw

(groot)vader, ondernemer, visionair, inspirator, vrijdenker, levenskunstenaar, verbinder, golfer

Een ervaren visionaire bestuurder/directeur die weet wat het is om (eind) verantwoordelijk te zijn voor een organisatie en gewend is om de strategie te bepalen en deze operationeel weet te vertalen naar doelen. Beschikt over een buitengewoon groot (social) netwerk en is zeer succesvol gebleken bij het uitrollen van "new business".

Een daadkrachtige persoonlijkheid, out of the box denker die de lijnen helder edoch daadkrachtig uitzet en daarbij vertrouwt op c.q. gebruik maakt van de kwaliteiten van het team en de organisatie.

Een echte stimulator met een heldere open leiderschapsstijl met een bewezen strategisch, financieel/bedrijfseconomisch en organisatorisch inzicht. En in de vervulde rollen/opdrachten verantwoordelijk geweest voor het initiëren van beleid en leiding geven aan de uitvoering, aan reorganisaties en het bedenken, opzetten en uitrollen van nieuwe organisatie(onderdelen), concepten, producten, diensten en marketingactiviteiten.

One thought on “Video | Getuige-deskundige Pierre Capel tijdens het hoger beroep in de zaak tegen de Avondklok”

Geef een reactie