mini-webinar| Hoe maak ik mijn bedrijf succesvol over de grens.

Hoe maak ik mijn bedrijf succesvol over de grens.

Videoregistratie van het mini-webinar “Hoe maak ik mijn bedrijf succesvol over de grens” bij beUnited BitterBallenBorrel op 11 maart 2021.

mini-webinar van 20 minuten

Leer in deze 20 minuten durende videoregistratie waarom je je product of dienst in het buitenland aan de man zou moeten brengen, hoe je dat doet, waar je op moet letten en wat voor hulp er hiervoor is.

Lizanne Jakobs van Brilliant Work

Dit mini-webinar bij BitterBallenBorrel is gegeven door Lizanne Jakobs, oprichter van Brilliant Work, bedrijfscoaches en adviseurs. Brilliant Work helpt ondernemers en management teams, bij het realiseren van omzetgroei in Nederland, in het buitenland en bij het verbeteren van de interne bedrijfsvoering. De meeste trajecten via Brilliant Work zijn op gesubsidieerde basis.

Lizanne Jakobs is tevens Ambassadeur BitterBallenBorrel Arnhem

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Pancras Pouw

(groot)vader, ondernemer, visionair, inspirator, vrijdenker, levenskunstenaar, verbinder, golfer

Een ervaren visionaire bestuurder/directeur die weet wat het is om (eind) verantwoordelijk te zijn voor een organisatie en gewend is om de strategie te bepalen en deze operationeel weet te vertalen naar doelen. Beschikt over een buitengewoon groot (social) netwerk en is zeer succesvol gebleken bij het uitrollen van "new business".

Een daadkrachtige persoonlijkheid, out of the box denker die de lijnen helder edoch daadkrachtig uitzet en daarbij vertrouwt op c.q. gebruik maakt van de kwaliteiten van het team en de organisatie.

Een echte stimulator met een heldere open leiderschapsstijl met een bewezen strategisch, financieel/bedrijfseconomisch en organisatorisch inzicht. En in de vervulde rollen/opdrachten verantwoordelijk geweest voor het initiëren van beleid en leiding geven aan de uitvoering, aan reorganisaties en het bedenken, opzetten en uitrollen van nieuwe organisatie(onderdelen), concepten, producten, diensten en marketingactiviteiten.

Geef een reactie