Development powered by beUnited faciliteert MKB ondernemers, directeuren & managers bij het verkrijgen van nieuwe inzichten en verbeterde competenties.

Development powered by beUnited faciliteert MKB ondernemers, directeuren & managers bij het verkrijgen van nieuwe inzichten en verbeterde competenties.

Veranderingen

Iedere MKB ondernemers, directeur of manager wil die perfect geslepen diamant zijn of worden, in de kleinste eenheid al keihard uitgekristalliseerd en door toepassing van (data) analyse, technologie en professionals altijd exponentieel de beste. 

De samenleving digitaliseert en er komt steeds meer technologie en data beschikbaar om de bedrijfsvoering anders te laten verlopen, werkprocessen beter in te richten of groei te faciliteren.

Het bedrijf van de toekomst zal er daarom ook heel anders uit zien en vele veranderingen worden vandaag de dag ingezet.  

Vraagstukken

Hoe kan je tegen deze veranderingen aankijken? Wat zijn de consequenties voor mijn bedrijf? Waar is de concurrentie mee bezig? Moeten mijn verdienmodel en business model aangepast worden? Kan ik nieuwe klanten binnenhalen door gebruik te maken van Big Data?

beUnited Business Development

DIAMOND Programma

Voor de antwoorden op deze vragen is voor MKB ondernemers, directeuren & managers het DIAMOND programma ontwikkelt.

Diamond MKB Development powered by beUnited

We slijpen aan jouw competenties met hedendaagse vaardigheden waardoor je vlak voor vlak die perfecte diamant kan worden, als persoon, als ondernemer, als manager en als leider.

Bij DIAMOND komt de specialist naar je toe om het, door jou, gekozen vlak te slijpen. Een ervaren ondernemer die bij jou  transparant en tegen een eerlijke prijs slijpvlakken aanbrengt of verbeterd.

Kies een vlak, we benoemen de specifieke competenties en vanaf het eerste moment is duidelijk wat het oplevert, wat het kost en wanneer je start.

Voor wie

Voor iedere MKB ondernemer, directeur of manager is, met veel of weinig ervaring, jong of oud en ongeacht bedrijfsomvang en –grootte.

Partnership

Development, powered by beUnited is een impliciet samenwerkingsverband met zorgvuldig geselecteerde Partners. Het is een kwalitatieve los-vaste context van bedrijvigheid.

De kern van een Partnership met beUnited Development is dat er betekenisvolle relaties worden aangegaan, ontwikkeld en onderhouden om meer kansen te kunnen pakken.

Ben je geïnteresseerd om onze Partner te worden, neem dan contact met ons op.

uitgangspunten beUnited

Contactformulier