beUnited Blog Wist je dat als je ondernemer bent, je eigenlijk een durfal bent

Wist je dat als je ondernemer bent, je eigenlijk een durfal bent!

Je dus in het diepe durft te springen, langs alle veilige sociale voorzieningen van onze maatschappij op? Hoeveel mensen blijven niet uit angst hangen in de logge ziekmakende systemen? Heb je er wel eens bij stil gestaan dat jij dus ‘guts’ hebt?

Een compliment aan jou dus.

Er is een vrij grote kans dat jij een bijzondere kijk op de wereld hebt. En dat je creatieve ideeën hebt, die zomaar uit het niets opploppen. Heb je niets van dit alles, dan wordt succesvol ondernemen best een dingetje.

Wist je dat de meest succesvolle mensen op aarde ondernemen vanuit hun intuïtie? Maar zodra er angst in het spel komt, gaat het bij hen ineens mis. Interessant niet?

En wist je dat echte grootheden, vaak niet of nauwelijks geschoold zijn?
Wist je ook dat mensen zoals Walt Disney, Einstein, Da Vinci, Jan de Bouvrie, Beethoven en andere bekenden vaak Dyslexie-achtige klachten hadden? Dat ze dus moeite hadden met letters en/of cijfers?

Vandaag de dag lopen steeds meer kinderen vast op school?

Hoe komt dat nou en wat heeft dat alles met jou te maken? Dat komt omdat zij, en waarschijnlijk ook jij, een dominante rechterhersenhelft hebben. Wat dat betekent is dat de gevoelskant van jouw hersenen sterker in wordt gezet dan de ratio/bewuste kant van jouw hersenen.

Wat dat voor jou kan betekenen, vertel ik je in mijn volgende blog. En dat kan heel interessant zijn en jou meer over jezelf vertellen. Doe er vooral je voordeel mee.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Guen Leesberg

Mijn naam is Guen Leesberg en ik heb een eigen praktijk in Beuningen en in Nijmegen, waarin ik mensen met klachten duurzaam van hun psychische en fysieke problemen afhelp. Voorbeelden zijn Whiplash, Burn-out, Depressie, Dyslexie, Hernia, Trauma, Negatief zelfbeeld, ADHD en andere diagnoses.

Door met eenvoudige, maar uiterst krachtige zelfhulpmethodes te werken, worden cliënten weer kapitein op hun eigen schip. Het werken met cliënten geeft me energie. Ik ben dankbaar dat ik dit prachtige werk mag doen en wil jullie in mijn blogs graag meenemen in de beleving van een unieke visie op de wereld en daarna zeker ook op jezelf.

Ik werk dagelijks met creatieve en sensitieve mensen en met kinderen (maar ook volwassenen) met Dyslexie of andere leerproblemen.
De groeiprocessen bij ondernemers raken me in het bijzonder omdat er ineens mogelijkheden ontstaan voor wat als onmogelijk werd beschouwd. Ik ben ook wel een beetje trots op mezelf want mijn cliënten komen van heiden en ver, juist omdat mijn aanpak zo bijzonder en effectief blijkt te zijn.

Ik hoop dat mijn bijdrage d.m.v. o.a. mijn blogs aan beUnited jou mag helpen om eens door een andere bril naar jezelf te leren kijken en daar je voordeel mee te doen.

One thought on “Wist je dat als je ondernemer bent, je eigenlijk een durfal bent!”

Geef een reactie