E-mail marketing - Bart van den Belt voor beunited University ZZP MKB Nederland

Email Marketing | Webinar | Bart van den Belt

Datum/Tijd
Datum 09-12-2020
Tijd 19:00 - 20:30
Adres
Webinar
in the cloud

PROGRAMMA woensdag 9 december a.s.

beUnited netwerk

19.00 uur aanvang
19.05 uur  Email Marketing
20.30 uur afsluiting

 

Met emailmarketing meer continuïteit

Wil je leukere en beter betalende klanten en meer continuïteit in je omzet? Denk je regelmatig ‘maar er is al zoveel?’ Volgens Bart van den Belt is – als je weet waar je moet beginnen – een succesvolle emailmarketing niet zo moeilijk. Dit webinar maakt je bewust van de valkuilen en wat je kunt doen  valkuilen te omzeilen en om emailmarketing uitdagend, inspirerend en makkelijk te maken.

AANMELDEN & INLOGGEN

Wil jij ook dit Webinar – seminar in the cloud bijwonen? Bij Webinar, powered by beUnited, is aanmelden verplicht via reserveringen hieronder. Deelname is mogelijk met pc, android, Iphone, tablet/laptop.

Webinar, powered by beUnited,  is vanaf 18.45 uur open, om deel te nemen dien je in te loggen via de link in de aanmeldingsbevestiging. Bij de allereerste keer inloggen/aanmelden verschijnt er een ‘pop-up’, om een klein programma ‘zoom_codegetal.exe’ te installeren. Een eigen zoomaccount aanmaken is niet nodig!

 

ORGANISATIE

Webinar powered by beUnited – seminars in the cloud,  wordt mede mogelijk gemaakt door de beUnited University & Development Partners.

1 Deelnemers

  • Susanne Fransen

Reserveringen

Er zijn nog: 99 plaatsen beschikbaar

Webinar in the cloudGeef een reactie