beUnited-MKB-webinar-Meesterlijk-ondernemer-zijn-renee Petiet -Aart-de-Wit

MKB webinar | Ondernemen zonder ballast

Datum/Tijd
Datum 01-10-2021
Tijd 13:00 - 14:30
Adres
Virtueel online
3992 DG Houten

Heb je behoefte aan meer focus? Wil je meer klanten, meer geld en beter personeel? Dan ben je eraan toe om meer AAN je bedrijf werken, dan IN je bedrijf. Volg dan de 7 MKB webinars van oamkb en leer hoe je jouw bedrijf meesterlijk laat groeien en tot ultieme prestaties komt!

 7 stappen, 7 webinars naar een beter bedrijf!

Stap 1 Meesterlijk je doelen bepalen
Stap 2 Meesterlijk je omzet verhogen
Stap 3 Systemen laten je bedrijf draaien
Stap 4 Een team dat voor je werkt
Stap 5 Ondernemen zonder ballast
Stap 6 Resultaten meten
Stap 7 Verhoog de waarde van je onderneming

PROGRAMMA 

Stap 5 = Ondernemen zonder ballast

Een zelfsturend, zelfstandig team bouw je op zodat jouw bedrijf doordraait zonder dat jij als werknemer in je bedrijf werkt. Dit zorgt bovendien voor tevreden medewerkers die gemotiveerd zijn en jou als ondernemer verlichten.

12.45 uur Inloggen
13.00 uur aanvang
13.05 uur Stap 5 | Ondernemen zonder ballast
14.00 uur Q&A
13:30 uur Afsluiting4

Het MKB webinar Ondernemen zonder ballast wordt gepresenteerd door Aart de Wit & Renee Petiet, namens onze landelijk partner oamkb.

beUnited-MKB-webinar-Meesterlijk-ondernemer-zijn-renee Petiet -Aart-de-Wit

oamkb Tribe for Growth

Bij oamkb, opgericht door Pascale Petiet, vinden we dat  ondernemers de leukste mensen op aarde zijn (we zijn het zelf ook). Hoe succesvoller je bent, hoe meer ondernemersplezier je hebt. Ons doel is dat jij Meesterlijk gaat ondernemen waardoor je groeit met succes en plezier.

Daarom heeft Pascale dit een traject ontwikkeld op basis van managementboeken van over de hele wereld, en al die informatie vertaald naar een praktisch 7 stappenplan voor MKB ondernemers. Het 7 stappenplan kun je zelf uitvoeren aan de hand van de gratis webinars en de gratis omgeving van de oamkb academy. Je kunt je hierin ook laten begeleiden door een van onze bedrijfscoaches die je bijstaan met hun enorme rugzak aan kennis en ervaring.

MKB webinars

beUnited organiseert jaarlijks meer dan 50 MKB webinars met inspirerende thema Webinars voor MKB ondernemers, directeuren & managers.

Reserveren verplicht

Wil jij ook dit MKB webinar bijwonen? Deelname is kosteloos, reserveren verplicht. Je ontvangt de login in de reserveringsbevestiging.

beUnited Memberships

Wordt ook beUnited Member

beUnited Memberships zijn speciaal ingericht om Midden & Klein Bedrijf (MKB) ondernemers, financieel zo laagdrempelig mogelijk (24/7) toegang te geven tot Belangenbehartiging en erkende hoogwaardige specialisten op het gebied van Ondernemerschap en Juridische & HR kwesties, zonder dat het extra veel tijd, omzet, (te hoge) kosten en energie met zich mee brengt. Daarnaast geven Memberships toegang tot speciaal geselecteerde beUnited Benefits

8 Deelnemers

  • Miranda Bakker
  • Pancras Pouw
  • Marianne Veth
  • Wouter Mulder
  • Arno vdf Wanders
  • Aart de Wit
  • Alex Sarfo
  • Sabine Dingemans

Reserveringen


Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.


Geef een reactie