BitterBallenBorrel arnhem netwerken + lezing Een gezond bedrijf begint bij jezelf

BitterBallenBorrel Arnhem | Een gezond bedrijf begint bij jezelf

Datum/Tijd
Datum 24-03-2022
Tijd 17:00 - 20:00
Adres
Meander 251
6825 MC Arnhem

beUnited is…. omdat wij zijn!

Bij beUnited gaan we uit van het diepgewortelde mensbesef, dat wij allen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. beUnited is de krachtigste belangenorganisatie van, vóór en dóór het MKB, waar de mens, ondernemerschap, toewijding in delen en relaties tussen mensen onderling centraal staan. beUnited is…. omdat wij zijn!

BitterBallenBorrel

beUnited organiseert, sinds 2011 meer dan 400 BitterBallenBorrels per jaar en biedt MKB ondernemers de mogelijkheid om te verbinden, verenigen, netwerken, contacten op te doen, elkaar te ondersteunen, informatie te vergaren en content te bieden. BitterBallenBorrel(s) zijn veilige zakelijke bijeenkomsten die worden georganiseerd binnen het wettelijk kader van de WOM. 

BitterBallenBorrel Arnhem

BitterBallenBorrel Arnhem is een inspirerende zakelijke meetup die wordt georganiseerd voor en door MKB ondernemers uit Arnhem e.o.

Netwerken & Thema lezing
Iedere BitterBallenBorrel Arnhem nodigen we een inspirerende (thema) spreker uit voor een korte lezing over een maatschappelijk en/of ondernemers thema, wordt er een pitch gegeven door een deelnemer en is er meer dan voldoende tijd om met elkaar in gesprek te gaan.

Laagdrempelig
BitterBallenBorrel Arnhem is laagdrempelig zakelijk netwerken zonder vaste kosten; de toegang, het programma, de begeleiding, het reserveren, bijwonen van de lezing en de bitterballen van Kroketterij de Bourgondiër zijn kosteloos.

Programma 24 maart as

17.00 – 18.00 uur Netwerken
18.00 – 18.30 uur lezing Een gezond bedrijf begint bij jezelf
18.30 – 19.45 uur Netwerken
19.45 – 20.00 uur Verloting Pitch

Een gezond bedrijf begint bij jezelf

Dat jij als ondernemer de ruggengraat bent van je bedrijf, dat weet je. En dat je bedrijf valt of staat bij jou, voel je vast tot in elke vezel van je lijf. Maar handel je daar ook naar?
Laat ik duidelijk zijn: je wordt niet ziek van hard werken.
Maar …
Hoe laad jij je op tijd op? Hoe zorg jij, dat je over je hele dag voldoende energie hebt en je fit blijft voelen als er privé of zakelijk uitdagingen op je pad komen? Heb je het gevoel, dat je er genoeg bent voor de belangrijkste mensen in je leven? En wil je ambities nastreven?
Weet jij zeker, dat je het op lange termijn volhoudt als je op de huidige voet doorgaat? Is je antwoord een schoorvoetend ‘nee’ of wil je weten waar je verbeterpunten liggen, wees er dan bij als ik 20 minuten lang praat over hoe jij de stevige ruggengraat van je bedrijf wordt. En blijft.

BitterBallenBorrel Arnhem Annelies Pennings

Over mij

Lekker in je vel zitten, letterlijk en figuurlijk, zodat jij een vol leven kunt leiden. Daar houd ik me mee bezig. En als ondernemer weet ik, hoeveel er van je gevraagd wordt. Ik had zelf overgewicht, chronisch te weinig energie en uiteindelijk een burn-out. Mijn weg terug was een ontdekkingsreis en wat ik leerde, wilde ik doorgeven.

Ik begeleid ondernemers om vol energie en met zin elke dag hun verschillende rollen aan te kunnen. Ook als het extra druk wordt of wanneer er problemen op hun pad komen. Zij hebben geen cup-a-soupmomentjes meer. Ze zijn fit, hebben tijd en aandacht voor hun relatie, gezin, vrienden, familie en vrijetijdsactiviteiten en gaan soms nog even door zonder onnodige schuldgevoelens.

In mijn personal lifestylecoaching ligt mijn focus op bewegen, het reduceren van roken en alcoholgebruik, voeding en ontspanning. Ik ben geen diëtist maar leefstijlcoach/gewichtsconsulent en vertel vooral wat wél kan. En dat gaat verder dan ‘kauwen op komkommer en wortelen’. En als aankomend IEMT-therapeut richt ik mij op zaken als het verminderen of wegnemen van faalangst, niet-helpende gedachtenpatronen, een negatief zelfbeeld en de achterliggende oorzaken van een burn-out. Herinneringen worden gereset, waardoor de lading eraf gaat. Je kunt je leven en werk inrichten naar jouw wens.

Reserveren

Bij BitterBallenBorrel Arnhem is reserveren de enige verplichting. Dat kan heel eenvoudig hieronder op de eventpagina, je ontvangt een bevestiging van jouw reservering in de mail.

3 Deelnemers

  • Pancras Pouw
  • Dirk de Lange
  • Natascha Snelder-Bouman

Reserveringen


Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.


Geef een reactie