beUnited MKB BitterBallenBorrel Arnhem de kunst van hert boeien maike pollaert

BitterBallenBorrel Arnhem | De kunst van het boeien

Datum/Tijd
Datum 24-02-2022
Tijd 17:00 - 20:00
Adres
Meander 251
6825 MC Arnhem

beUnited is…. omdat wij zijn!

Bij beUnited gaan we uit van het diepgewortelde mensbesef, dat wij allen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. beUnited is de krachtigste belangenorganisatie van, vóór en dóór het MKB, waar de mens, ondernemerschap, toewijding in delen en relaties tussen mensen onderling centraal staan. beUnited is…. omdat wij zijn!

BitterBallenBorrel

beUnited organiseert, sinds 2011 meer dan 400 BitterBallenBorrels per jaar en biedt MKB ondernemers de mogelijkheid om te verbinden, verenigen, netwerken, contacten op te doen, elkaar te ondersteunen, informatie te vergaren en content te bieden. BitterBallenBorrel(s) zijn veilige zakelijke bijeenkomsten die worden georganiseerd binnen het wettelijk kader van de WOM.

BitterBallenBorrel Arnhem

BitterBallenBorrel Arnhem is een inspirerende zakelijke meetup die wordt georganiseerd voor en door MKB ondernemers uit Arnhem e.o.

Netwerken & Thema lezing
Iedere BitterBallenBorrel Arnhem nodigen we een inspirerende (thema) spreker uit voor een korte lezing over een maatschappelijk en/of ondernemers thema, wordt er een pitch gegeven door een deelnemer en is er meer dan voldoende tijd om met elkaar in gesprek te gaan.

Laagdrempelig
BitterBallenBorrel Arnhem is laagdrempelig zakelijk netwerken zonder vaste kosten; de toegang, het programma, de begeleiding, het bijwonen van de lezing en de bitterballen van Kroketterij de Bourgondiër zijn kosteloos.

Programma

BitterBallenBorrel Arnhem 27 januari a.s.

17.00 – 18.00 uur Netwerken
18.00 – 18.30 uur lezing De kunst van het boeien
18.30 – 19.45 uur Netwerken
19.45 – 20.00 uur Verloting & Pitch

De kunst van het boeien

Hoe kan het dat je in het theater met gemak 2 uur aandachtig naar een voorstelling kijkt, terwijl een gemiddelde presentatie op een congres of in uw organisatie amper 10 minuten interessant is? Acteurs leren technieken waarmee zij kunnen spelen met de aandacht van een publiek. Die technieken zijn echter niet alleen in het theater van toepassing, ze werken ook fantastisch in een zakelijke omgeving! Of je nu met een iemand praat over voor een zaal met mensen staat, zo wordt je verhaal echt gehoord.

Die vertaalslag van theater naar business wordt bijvoorbeeld succesvol gedaan in TedTalks. In 30 minuten vertelt Maike Pollaert wat de succesformule van TedTalk is en wat u daarvan kunt leren voor uw eigen presentaties.

beUnited MKB meetup Arnhem Maike Polaert

Maike Pollaert

Maike Pollaert is ondernemer met zowel een onderwijskundige als een theaterachtergrond. Vanuit haar jarenlange ervaring als theaterregisseur heeft ze veelgebruikte en bewezen technieken uit het theater vertaald naar oefeningen voor beter presenteren en lesgeven. Als opleidingskundige weet ze als geen ander hoe je dat doet op een manier waarbij de deelnemers zich deze materie snel eigen kunnen maken. Die informatieoverdracht is overigens alle behalve vaag en theatraal, maar juist heel erg concreet en tastbaar.

Zij helpt professionals om zichzelf overtuigend te presenteren, zowel voor een volle zaal als in een 1op-1-setting met een klant of collega. Na een presentatietraining van PEPP-R kun je er in jouw dagelijkse praktijk meteen mee aan de slag.

Reserveren

Bij BitterBallenBorrel Arnhem is reserveren de enige verplichting. Dat kan heel eenvoudig hieronder op de eventpagina, je ontvangt een bevestiging van jouw reservering in de mail.

rnhem

7 Deelnemers

  • Yvette Drenth
  • Annelies Pennings
  • Ilke Oner
  • Carien Franken
  • Mirjam Van Essen
  • Herman Geerts
  • Yvette Vermeulen

Reserveringen


Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.


Geef een reactie