University powered by beUnited

Why University?

beUnited (online) University is dé facilitator van zakelijke opleidingen in Nederland en organiseert jaarlijks meer dan 100 opleidingen en training voor MKB ondernemers, directieleden en managers in samenwerking met toonaangevende opleidingsorganisaties.

Samenhang
Dit biedt haar meer dan 90.000 zakelijke deelnemers de mogelijkheid om kennis en ervaring op te doen. Daarbij staat het realiseren van samenhang tussen het ambitieniveau van mens en organisatie centraal waardoor de doelstellingen van de organisatie en haar medewerkers eenvoudiger bereikt kunnen worden.

Competenties
beUnited (online) University biedt programma’s die aansluiten bij de ontwikkelingen in het bedrijfsleven. Kennis vormt tegenwoordig een belangrijk onderdeel van competenties waarin kennis, vaardigheden en attitude gecombineerd zijn tot een integraal geheel.

Praktijk
beUnited (online) University biedt programma’s waarin wetenschappelijke ontwikkelingen, professionele vaardigheden en de wisselwerking met de praktijk centraal staan. De praktijkervaring is de basis waarop uw nieuwe kennis en vaardigheden ontwikkelt. Deze kunt u vervolgens direct toepassen in uw eigen praktijksituatie. Met als resultaat een daadwerkelijke bijdrage aan uw persoonlijke ontwikkeling en het succes van uw organisatie.

Efficient
In een competentiegerichte kenniseconomie is effectiviteit van ontwikkelen een belangrijk punt geworden. De door beUnited aangeboden ontwikkeltrajecten hebben een efficiënte tijdsindeling en zijn gericht op compacte kennisverwerving.

Individueel
Uitgangspunt voor de ontwikkeling vormt de situatie waarin jij of jouw organisatie zich bevindt. Dit stelt je in staat een afgewogen keuze te maken voor een ontwikkeltraject, met mijlpalen en gerichte resultaten in het vooruitzicht. Deze persoonlijke benadering resulteert in individuele trajecten die gericht zijn op verhoging van de persoonlijke effectiviteit. Het is jóuw investering in jóuw persoonlijke groei.

Deelname
beUnited (online) University is een laagdrempelige fascilitator. Je betaalt alleen de investeringskosten van de betreffende opleiding.

Investering
De investeringskosten voor het bijwonen van een door beUnited (online) University gefasciliteerde opleiding, zijn afhankelijk van de gekozen ontwikkelingsrichting en de algemene voorwaarden van de aanbieder.

Bekijk hier wat het University aanbod is.

University powered by beUnited

Partnership

University powered by beUnited is een impliciet samenwerkingsverband met geselecteerde opleidingspartners. Het is een kwalitatieve los-vaste context van bedrijvigheid.

De kern van een Partnership met University is dat er betekenisvolle relaties worden aangegaan, ontwikkeld en onderhouden om meer kansen te kunnen pakken.

Ben je geïnteresseerd om onze University Partner te worden, neem dan contact met ons op.