beUnited webinar dé inspirerende webinars voor het MKB in Nederland

Wat is beUnited Webinar?

Inspireren, informeren, verbinden en verenigen, dat is de missie van beUnited. Het nuttige met het aangename verenigen door haar Community leden  inspirerende on- & offline informatie en content te bieden. 

Thema Webinars

beUnited Webinar organiseert jaarlijks meer dan 50 inspirerende thema Webinars voor MKB ondernemers, directeuren & managers. Dit om kennis te dele, ideeën te genereren, professionalisering te versterken en daarmee de waarde van de (eigen) onderneming te vergroten.

Simulatie Seminar

beUnited Webinar is door de inrichting, het ontvangst,  het gebruik van digitale techniek, thema’s, actuele onderwerpen en kwalitatief hoogwaardige sprekers, een perfecte online simulatie van een fysiek seminar.

Opzet beUnited Webinars

beUnited Webinar zijn thema Webinars van anderhalf uur en worden (in principe) iedere woensdag gegeven door met beUnited (University) samenwerkende experts volgens een vaste interactieve programmering.

18.45 uur Inloggen
19.00 uur aanvang
19.05 uur  Thema Webinar
19.15 uur Q&A
20.30 uur afsluiting

Deelname is kosteloos

Deelname aan 1 of meerdere beUnited Webinars is kosteloos, reserveren is wel verplicht.  Klik hier voor een overzicht van alle geplande webinars, na reservering ontvang je een reserveringsbevestiging met de Login.

Replay Webinars

Wij maken van ieder Webinar een liveopname, de  zijn gratis terug te zien op de pagina Replay Webinars

Hosting/Moderating/Platform

BeUnited Webinar wordt (mede) georganiseerd en begeleid door Hilde Kroon (host) en Marcel Baatsen (moderator) op het beUnited platform bij Zoom.

 

Webinar Powered by beUnited, organiseert wekelijks landelijke Webinars voor MKB ondernemers, directeuren & managers.

 

beUnited Webinar is een impliciet samenwerkingsverband met geselecteerde trainers, coaches en opleiders. Het is een kwalitatieve los-vaste context van bedrijvigheid.

Samenwerking

Wil je meer informatie over samenwerken met  en/of  wil je zelf een webinar geven bij beUnited Webinar?

Vul dan hiernaast het contactformulier in en er wordt direct contact met je opgenomen.

Contactformulier