beUnited Golf Experience Golfclub Delfland 28 maart 2024

beUnited Experience | Golf & Clinic op Delfland

Datum/Tijd
Datum 28-03-2024
Tijd 13:00 - 20:00
Adres
Abtsrechtseweg 1
2636 HZ Schipluiden

Voor zelfstandig ondernemers is Golfbaan Delfland dé ideale locatie om te netwerken en/of met relaties zaken te doen en dat te combineren met golf. Of dit nu een 9-Holes rondje golf is of een clinic onder leiding van één van onze professionals. beUnited Golf Experience op Golfbaan Delfland leent zich hier uitstekend voor, het complete (golf)evenement is via ons in goede handen. 

beUnited Golf Experience Golfclub Delfland 20 oktober 2023

Programma donderdag 28 maart

13:00 uur – 14:00 uur ontvangst met koffie/thee en iets lekkers

14:04 uur 16:04 uur 2-uurs clinic 

14:04 uur – 17:15 uur 9 holes wedstrijd Championship Course Rood & Geel

16:45 uur – 18:00 uur beUnited Meetup (aansluitende borrel)

18:00 uur – 20:00 uur BBQ dinerbuffet (Optioneel) 

9-Holes Wedstrijd Championship Course Rood & Geel

beUnited organiseert 9 of 18 Holes wedstrijden met als optie om te netwerken tijdens het gezamenlijke diner na de wedstrijd. Na de wedstrijd is er een korte prijsuitreiking.

De 27 holes Championship Course van Golfbaan Delfland is een golfbaan die spelers van elke handicap een uitdaging vinden. Met twee lussen van par 36 en één lus met een par van 37 is de Championship Course een wedstrijdwaardige baan. Architect Gerard Jol heeft de golfbaan in het bestaande landschap ingepast. Een combinatie van prachtige natuur met veel waterpartijen, strategisch geplaatste bunkers en adembenemende vergezichten. Golfen in de nabijheid van de steden Rotterdam en Den Haag. Ontsnap uit de drukte en kom tot ontspanning op onze Championship Course

Om op de Championship Course te kunnen spelen, dient u in het bezit te zijn van een bij Golfbaan Delfland behaalde
baanpermissie (grote baan) of minimaal clubhandicap 54. U kunt alleen in 4-ballen lopen indien de flight handicap maximaal 80
is

Clinic

Heeft u (nog) geen golfervaring en/of wilt u  kennis maken met de mooie golfsport? Dan is onze 2-uurs clinic een uitgelezen kans om de verschillende onderdelen van de golfsport te leren.

beUnited Golf Experience Golfclub Delfland 05 oktober 2023

BBQ Dinerbuffet

De beUnited BBQ Experience, is vanaf 18.00 uur, optioneel een schitterende gelegenheid om, onder het genot van een hapje en een drankje, je collega zelfstandig ondernemers live te ontmoeten in een informele en ontspannen setting. En als bonus is er een inspirerende gastspreker die je waardevolle “food for thought” meegeeft. Samen met de partners/ambassadeurs  zorgen we voor een mooie aftrap van het 2e half jaar. Een fantastisch moment om de mooie kant van ondernemerschap te ervaren en samen het glas te heffen collega’s. Mogen we daarom jou als retailer, fabrikant, leverancier of dienstverlener verwelkomen tijdens de netwerk BBQ Experience op 8 oktober 2023?

menu

Uitgebreide saladebar met diverse oliën en sauzen, Luxe broodsoorten met kruidenboter, aïoli en tapenade, Charcuterie, Carpaccio met Grano Padano, pijnboompitten, rucola en truffelmayonaise, Black Angus American hamburgers, Kipsaté van het huis, Gemarineerde Tri-tipp met Pico del Gallo salsa, Garnalen knoflook spiesjes met aïoli, A la minute gegrilde Tonijn steak met sesam teriyaki saus, Gemarineerde procureur filet met Pepperocini tapenade, Geroosterde gevulde paprika’s met gegratineerd met kaas uit de oven, Frites & gepofte aardappels met kruidenboter en crème fraiche.

beUnited Golf Experience Golfclub Delfland 05 oktober 2023

Investering

De investeringsbedragen voor beUnited Golf Experience op Golfbaan Delfland bedragen voor de Golfclinic € 37,–, voor de 9-Holes Golfwedstrijd € 42,– . Voor het optionele BBQ buffet is de investering € 32,50.

Aanmelden

Aanmelden en betalen kan heel eenvoudig hieronder op de eventpagina, maak de keuze tussen 9-Holes wedstrijd of clinic en of je ook met de BBQ mee doet.

Je ontvangt een bevestiging van jouw reservering(en) in de mail. De toegezonden reserveringsbevestiging is tevens het betaalbewijs. Voor betalingen voor beUnited Golf Experiences geldt een non-refund policy, m.a.w. indien je (gedeeltelijk) niet deelneemt zal er geen terugbetalingen van de reeds door jou betaalde investering plaatsvinden.

Annulering door beUnited

beUnited kan besluiten de Golf Experience te annuleren, dit wordt dan aan de deelnemers medegedeeld. Terugbetaling van de reeds via Mollie betaalde investering vindt dan, binnen 48 uur plaats.

0 Deelnemers


Reserveringen


Soort ticket Prijs Plaatsen
beUnited Golfclinic (2 uur)
beUnited Golf Experience Golfclinic
€37,00
beUnited Golfwedstrijd 9 holes
beUnited Golf Experience Golfwedstrijd incl. Driving Range Voucher
€42,00
BBQ Experience
OPTIONEEL beUnited BBQ Experience
€32,50Geef een reactie