beUnited Webinar jouw overgang en gezonde leefstijl Gisela Timmermans

Webinar | Jouw overgang en Gezonde Leefstijl | Gisela Timmermans

Datum/Tijd
Datum 09-06-2021
Tijd 19:00 - 20:45
Adres
Virtueel
Online

Ervaar jij minder werkbelasting door de overgang?

De overgang brengt voor 80% van de vrouwen klachten met zich mee. Vrouwen hebben in die periode tot 30% minder belastbaarheid, 34% van het ziekteverzuim van vrouwen 45-60 jaar is gerelateerd aan de overgang.

Jij als ondernemer kunt het je niet permitteren om ziek te zijn. Je wilt door! Maar hoe kom je je werkdag door, als je die nacht wederom je bed bent uitgedreven? Als je intense moeheid ervaart door energieverlies? Als je last hebt van opvliegers, pijnlijke maag of darmen en als je merkt dat je geheugen en je concentratie je wel eens in de steek laten?

Leer hoe je grip kunt krijgen op je hormonen.

Je kunt grip krijgen op je overgang. De overgang is een natuurlijk proces waar elke vrouw doorheen gaat. Daar kun je niets aan veranderen. Waar je wel iets aan kunt veranderen is de ernst van de klachten. Hoe? Met een gezonde leefstijl.

In het Webinar Jouw overgang en Gezonde Leefstijl leer je erover. Op 9 juni 2021 tussen 19.00-20.30 gaan we in gesprek over de overgang en de veelheid aan verschillende (soms niet herkende) klachten. Je krijgt tips wat jij kunt doen om soepeler door de overgang te gaan. Zo houd je energie over voor je werk.

Gisela Timmermans geeft dit interessante webinar, en is bedoeld voor elke ondernemer van 38-60 jaar op zoek naar herkenning, erkenning en tips voor een gezonde leefstijl.

PROGRAMMA woensdag 9 juni a.s.

18.45 uur Inloggen
19.00 uur aanvang
19.05 uur Jouw overgang en Gezonde Leefstijl
20.30 uur afsluiting

beUnited Webinar buro vitale vrouw Gisela Timmermans

Gisela Timmermans

Gisela Timmermans, directeur bij Buro vitale vrouw, is Bedrijfskundige afgestudeerd aan Universiteit Nyenrode. Zij heeft jarenlange ervaring in de farmaceutische industrie en is zich in de loop van haar leven meer en meer gaan richten op gezonde leefstijl. Ze heeft daarin verschillende opleidingen gevolgd.

Haar verhaal:

Ik leefde gezond, sportte veel en at gevarieerd, net als de meesten van ons. Ik had weinig stress, dronk geregeld een wijntje en snoepte wel eens; ik sportte het er immers toch weer af. Dacht ik…Toch kreeg ik op mijn 41e de diagnose burn-out. Ik was stomverbaasd.

Met de hulp van een therapeut ging ik reflecteren. Had ik me eerder zo gevoeld? Ik ontdekte dat ik al vaker ups en downs had gekend en ja, ik herkende het gevoel burn-out. Ik moest wel even in mijn herinnering graven en kwam erachter dat het was in mijn pubertijd. Toen ik op mijn 43e een opvlieger kreeg en vervolgens niet meer ongesteld werd, viel het kwartje echt; ik was in de overgang!

In de periode net voor en na de diagnose was ik he-le-maal opgebrand. Daarbij had ik een kort lontje en was ik niet de gezelligste persoon. Omdat ik mij graag weer fit en fijn wilde voelen begon mijn zoektocht; naar mentale, fysieke, energetische en spirituele gezondheid. Ik heb vele opleidingen gevolgd en ben gaan experimenteren met meditatie, voeding, beweging en positieve communicatie. Ik ontdekte de knoppen voor een gezonde leefstijl en dat ik er zelf aan kon draaien. Zo kreeg ik grip op mijn overgang.

Mijn drijfveer is om vrouwen te ondersteunen naar een soepele overgang. Ik wil jou de zoektocht besparen, je inzichten geven en je leren hoe jij invloed kunt hebben op jouw hormonen.

beUnited Webinar werk en de overgang buro vitale vrouw Gisela Timmermans

beUnited Webinar

beUnited Webinar, organiseert jaarlijks meer dan 50 inspirerende thema Webinars voor MKB ondernemers, directeuren & managers.

Hosting/moderating

beUnited Webinar wordt begeleid door Hilde Kroon (host) en Marcel Baatsen (moderator)

Reserveren verplicht

Wil jij woensdag 9 juni  a.s. ook dit beUnited Webinar bijwonen? Deelname is kosteloos, reserveren verplicht. Je ontvangt de login in de reserveringsbevestiging.

1 Deelnemers

  • Pancras Pouw

Reserveringen

Er zijn nog: 124 plaatsen beschikbaar

Webinar in the cloudGeef een reactie