beUnited Webinar Boost je Business Marjan van de Bult

Boost je Business | Replay Webinar door Marjan van de Bult

beUnited Webinar

Bekijk de replay van het beUnited Webinar “Boost je Business” door Marjan van de Bult  van 4 november 2020.

beUnited Webinar organiseert landelijk, jaarlijks meer dan 50 inspirerende thema Webinars voor MKB ondernemers, directeuren & managers. 

Wil jij ook de ideale klant? Wil jij bouwen aan een succesvol bedrijf? Weet je niet goed hoe je de vele ideeën die je hebt, vertaalt naar een concreet businessconcept? Weet je niet goed waar je moet beginnen? Of wil je bedrijf naar ‘the next level’ brengen?

Kies dan voor de online training Boost je Business van Marjan van de Bult.

Online Training | Boost je Business

Kies een ijzersterke strategie die het beste bij je past om echt (door) te groeien. Je maakt een actieplan en bepaalt je ideale klant met de Online Training Boost je Business.

Een online training met als resultaat:

  • Rust en focus door te kiezen voor een doelgroep
  • Je wordt gezien als expert in jouw vakgebied
  • Je ontwikkelt een structuur om content te schrijven specifiek voor jouw ideale klant

Na het volgen van de online training Boost je Business heb je een realistische planning afgestemd op de behoeftes van jouw ideale klant. 

 Community aanbieding!

Wil je direct deelnemen aan de Online Training | Boost je Business via beUnited University, kies dan een van de onderstaande Community aanbiedingen.

 

Marjan van de Bult

Marjan van de Bulttrotse moeder van Romée, is gelukkige eigenaresse van Gelukfabriek. Als klein kind droomde ze al van het ondernemersleven. Speelde winkeltje en zag in haar slaapkamer vaak voor zich hoe het leven als ondernemer er uit zou zien.

Toch was het een weg van omzwervingen tot ze in 2014 haar onderneming ‘Gelukfabriek’ startte en andere ondernemers is gaan helpen hún dromen waar te maken.

Haar missie is op toegankelijke (en betaalbare) wijze, expertise over te dragen, zodat iederéén dromen waar kan maken

Redactie beUnited
De redactie van beUnited (re)post actueel Ondernemersnieuws op de nieuwspagina van beUnited, het krachtigste zakelijke netwerk van, vóór en dóór MKB ondernemers, directeuren en managers in Nederland.

Geef een reactie