MKB Meetup Rotterdam + Lezing Society 4.0

MKB Meetup Assen + Lezing Society 4.0

Datum/Tijd
Datum 15-06-2021
Tijd 17:00 - 20:00
Adres
Stelmakerstraat 17
9403 VB Assen

beUnited is…. omdat wij zijn!

Bij beUnited gaan we uit van het diepgewortelde mensbesef, dat wij allen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. beUnited is de krachtigste belangenorganisatie van, vóór en dóór het MKB, waar de mens, ondernemerschap, toewijding in delen en relaties tussen mensen onderling centraal staan. beUnited is…. omdat wij zijn!

Programma MKB meetup Assen

17.00 – 18.00 uur Netwerken
18.00 – 18.30 uur lezing Society 4.0 | Professor Bob de Wit
18.30 – 19.45 uur Netwerken
19.45 – 20.00 uur Verloting Pitch
20.00 – 21.30 uur Natafelen

Lezing Society 4.0 | Professor Bob de Wit

Prof. dr. Bob de Wit is Professor Strategic Leadership aan het Center of Strategy, Organization & Leadership van Nyenrode. Zijn belangrijkste onderzoeksonderwerp is de transformatie van bedrijven, sectoren en maatschappijen, aangespoord door diverse digitale technologieën en oplossingen op het gebied van biotechnologie en duurzame energie.

Bob is een internationaal veel gevraagd inspirerend spreker en geeft presentaties en lezingen aan grote groepen toehoorders. Hij wil graag leiders in de private en publieke sector klaarstomen voor de komende economische en sociale revolutie.

Society 4.0

Solving eight key issues to build a citizens society

‘Society 4.0 – Solving eight key issues to build a citizens society’ is bedoeld als inspiratiebron voor diegenen die een vitale en hoopvolle toekomst voor de volgende generaties willen opbouwen. Bij het bedenken van een andere en betere samenleving verkent Bob de Wit de opkomende mogelijkheden van nieuwe technologieën, verzamelt en onderzoekt hij ‘zwakke signalen’ en evalueert hij tal van nieuwe maatschappelijke initiatieven en toekomstvisies. Bob heeft www.society4th.org geopend om een burgergemeenschap op te bouwen en een burgermaatschappij voor de toekomst te creëren.

MKB meetup Assen Netwerken + Lezing Society 4.0 door Professor Bob de Wit

Bob de Wit

Bob is (mede-)auteur van 20 boeken en talloze artikelen, hoofdstukken, cases en onderwijsnotities op het gebied van strategisch management. Zijn boeken Strategy: An international perspective en Strategy Synthesis (1994, 1998, 2005, 2010, 2014, 2017, 2020) worden gebruikt aan universiteiten en business schools in meer dan 70 landen wereldwijd. Bob’s boeken kunnen worden geplaatst in de categorie ‘paradoxale ideeën over strategie’.

Bob heeft een Bachelor in de Psychologie van de Universiteit Utrecht, een Master van IIB Delft en een PhD in Management Science van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Van 1986 tot 1996 was hij Professor Strategisch Management aan de Rotterdam School of Management, en van 1996 tot 2012 Professor Strategie en Associate Dean for Research aan de Maastricht School of Management. Hij is lid van de adviescommissie voor het Journal of Change Management, lid van de reviewcommissie van de Strategic Management Society en lid van de Academic Council van de Ecole Nationale des Ponts et Chaussées in Parijs. Daarnaast is Bob founder of Strategy Works|Strategy Academy

beUnited MKB Meetups

Inspireren, informeren en verbinden is de missie van beUnited. beUnited organiseert, sinds 2011,  jaarlijks meer dan 300 beUnited MKB Meetups (voorheen BitterBallenBorrel) op B2B locaties en biedt de 40.000 MKB ondernemers, directieleden en managers in de Community, de mogelijkheid zich te verenigen, te netwerken, contacten op te doen, elkaar te ondersteunen, informatie te vergaren en content te bieden. beUnited MKB Meetups zijn veilige bijeenkomsten die worden georganiseerd binnen het wettelijk kader van de WOM.

Veilig

beUnited MKB Meetups zijn veilige bijeenkomsten die worden georganiseerd binnen het wettelijk kader van de WOM. In verband met COVID-19 richtlijnen is er een maximum aantal van 50 zakelijke deelnemers.

Laagdrempelig

De toegang, het programma, de begeleiding, de lezing en de bitterballen van Kroketterij de Bourgondiër zijn gratis. Bij reservering voor een MKB meetup betaal je wel de aangegeven prijs per persoon voor een 3 uur Hollandse bar drankarrangement. Optioneel kan je bij de meeste locaties ook per persoon reserveren en betalen voor deelname aan het aansluitende beUnited Menu (incl. 1 uur Hollandse bar drankarrangement). 

Het Hollandse bararrangement bevat bier, (goede) witte-, rode- wijn, rose, fris, water, koffie en thee, het beUnited Menu  geeft keuze uit Vis, Vlees of Vega.

MKB Meetup Assen

MKB Meetup Assen is een inspirerende zakelijke meetup voor Community Members en MKB ondernemers uit Assen e.o. en wordt georganiseerd, voor en door ondernemers rond Assen. Iedere MKB Meetup Assen nodigen we een inspirerende (thema) spreker uit voor een korte lezing over een maatschappelijk en/of ondernemers thema, wordt er een pitch gegeven door een deelnemer en is er meer dan voldoende tijd om met elkaar in gesprek te gaan.

Reserveren verplicht

Bij beUnited MKB Meetups is reserveren verplicht. Reserveren kan enkel plaatsvinden via de website en komt tot stand na het afronden van de betaling van Het Hollandse bararrangement en/of het beUnited menu. Voor reserveringen bij beUnited MKB Meetups geldt een non-refund policy, m.a.w. er zullen bij niet verschijnen en/of annuleren geen terugbetalingen plaatsvinden.

27 Deelnemers

 • Klaas Postma
 • Ruud van der Burg
 • Erwin Tonkes
 • Cor Baarda
 • Clair Waterlander
 • Hanneke Hoekstra
 • Alwina de Groot
 • Marion Boersma
 • Martine Plaat
 • Arjan Takens
 • Feikje Kenter
 • Roelien Van der Haar
 • Ferry Hooge
 • Albert-Jan Abma

Reserveringen


Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Informatie

Locatie

Pand 17


Geef een reactie