Webinar Personal Branding & Zichtbaarheid Patrick van Gils MKB ZZP Nederland

Personal Branding & Zichtbaarheid | Replay Webinar door Patrick van Gils

beUnited Webinar

Bekijk de replay van het beUnited Webinar “Personal Branding & Zichtbaarheid” door Patrick van Gils van 18 november 2020.

beUnited Webinar organiseert landelijk, jaarlijks meer dan 50 inspirerende thema Webinars voor MKB ondernemers, directeuren & managers. 

 

In 7 stappen deelt Patrick van Gils in dit webinar op een heldere en inspirerende en praktisch toepasbare wijze zijn kennis. Smaakt het naar meer? In de training Personal Branding & Zichtbaarheid krijg je gegarandeerd direct toepasbare kennis voor de branding en zichtbaarheid van jezelf en jouw business. 

Online Training | Personal Branding & Zichtbaarheid

Tijdens de online training Personal Branding & Zichtbaarheid ga jij in 7 stappen ontdekken en leren…
 
  • Wie jij bent en waar jij en jouw bedrijf voor staat;
  • Hoe jij jezelf overtuigender aan je gesprekspartner(s) kunt presenteren;
  • Hoe jij de vraag “Wat doe jij eigenlijk?” zo kunt beantwoorden dat de ander jou nooit meer vergeet;
  • Hoe jij vanuit jouw personal branding jouw zichtbaarheid en die van jouw bedrijf kunt vergroten;
  • Hoe je met meer gemak de ander sneller kunt overtuigen in acquisitie/gesprekken;
  • De geheimen van een authentieke pitch.

Na het volgen van de online training blijft jouw boodschap de ander bij.

Community aanbieding!

Wil je direct deelnemen aan de Online Training | Personal Branding & Zichtbaarheid, kies dan een van de onderstaande Community aanbiedingen.

 

Patrick van Gils

Patrick van Gils is trainer, spreker en coach. Hij is dé professional in Branding en Zichtbaarheid. Hij is de #1 pitch- & presentatie- & personal branding-expert van Nederland. Hij was meer dan 20 jaar de marketingcommunicatie-topman en woordvoerder van A-merk-bedrijven als McDonald’s, Studio100 en Makro.

Ruim 6 jaar geleden, besloot hij, na een reorganisatie, zijn passie en droom te gaan volgen en richtte hij TOPpresentaties op. Inmiddels een florerend bedrijf.

Patrick is inspirerend spreker, pitch- & presentatietrainer en businesscoach. Hij heeft inmiddels 25.000 mensen geholpen met zijn praktisch toepasbare 7 stappen personal branding- & pitch-formule.

Een methode waarmee ook jij, tijdens en na de Corona-crisis, steviger in je schoenen staat, je glashelder overkomt, meer impact maakt op anderen, nooit meer wordt vergeten en je droomklanten aantrekt. Zelfs onze Koningin heeft zijn training 1 vol uur lang bijgewoond. Inmiddels noemen anderen hem ‘de pitchkoning van Nederland’!

Redactie beUnited
De redactie van beUnited (re)post actueel Ondernemersnieuws op de nieuwspagina van beUnited, het krachtigste zakelijke netwerk van, vóór en dóór MKB ondernemers, directeuren en managers in Nederland.

Geef een reactie