BitterBallenBorrel Breda Succesvol worden is een keuze

BitterBallenBorrel Breda

Datum/Tijd
Datum 15-11-2022
Tijd 17:00 - 20:00
Adres
Dorpstraat 88
4851CN Ulvenhout

BitterBallenBorrel Breda is een inspirerende zakelijke netwerkactiviteit die wordt georganiseerd voor en door zelfstandig/MKB ondernemers uit Breda e.o. bij Casa Savor te Ulvenhout. 

BitterBallenBorrel Breda is laagdrempelig zakelijk netwerken zonder vaste kosten; de toegang, het programma, de begeleiding, het bijwonen van de lezing en de bitterballen zijn kosteloos.

Iedere BitterBallenBorrel Breda nodigen we een inspirerende (thema) spreker uit voor een korte lezing over een maatschappelijk en/of ondernemers thema, wordt er een pitch gegeven door een deelnemer en is er meer dan voldoende tijd om met elkaar in gesprek te gaan.

Programma BitterBallenBorrel Breda

17.00 – 18.00 uur Netwerken
18.00 – 18.30 uur thema lezing ‘’Succesvol worden is een keuze’’
18.30 – 19.45 uur Netwerken
19.45 – 20.00 uur Verloting & Pitch

BitterBallenBorrel Breda Succesvol worden is een keuze 2

Tijdens de inspirerende  lezing: ‘’Succesvol worden is een keuze’’ vertelt Rob Wuijster – dé Nederlandse succes motivator – over de 7 stappen van succes! Wil je als ondernemer een beter resultaat? Dan is deze lezing zeer geschikt!

Gedurende de lezing krijg je een aantal onderwerpen in een hoog tempo aangereikt. Met ondersteuning van voorbeelden en verhalen. Soms herkenbaar, soms een beetje confronterend, maar vooral motiverend en inspirerend.

Een beter resultaat krijgen begint bij jezelf. Zodra je als ondernemer groeit, groeit je bedrijf met je mee! Daarom krijg je  tips en technieken aangereikt om jezelf te ontwikkelen. Na deze speech heb je concrete handvatten waarmee je direct aan de gang kunt gaan en je business een enorme boost kunt geven. 

Rob Wuijster

Rob Wuijster is voormalig bondscoach van het Zwitserse nationale heren hockeyteam en mentalcoach in de topsport. En als motivational speaker heeft hij al duizenden mensen gemotiveerd en geïnspireerd. De kennis heeft hij opgedaan door soms te verliezen en soms te winnen en uit te zoeken waar dat door kwam.

Kom luisteren als je de beste versie van jezelf wilt worden en je bedrijf wilt laten accelereren!

Reserveren

Netwerken is de kunst van het aangaan en onderhouden van (nieuwe) contacten die nuttig en bevorderend kunnen zijn voor jouw onderneming. Bij BitterBallenBorrel Breda is reserveren daarom de enige verplichting. Reserveren kan heel eenvoudig hieronder op de eventpagina, je ontvangt een bevestiging van jouw reservering in de mail

Belangenorganisatie van, vóór en dóór zelfstandig mkb-ondernemers

beUnited behartigt de belangen van zelfstandig mkb- & zzp ondernemers in Nederland. Samen zijn wij sterk en kunnen wij Nederland transformeren naar een samenleving waarin zelfstandig ondernemers respect en medewerking verdienen. Zorg samen met ons dat de stem van zelfstandig ondernemers gehoord zal worden en sluit je bij ons aan als:

beUnited organiseert, sinds 2011, meer dan 400 BitterBallenBorrels per jaar en biedt zelfstandig MKB ondernemers de mogelijkheid om te verbinden, verenigen, netwerken, contacten op te doen, elkaar te ondersteunen, informatie te vergaren en content te bieden. 

16 Deelnemers

 • Anna Fransen
 • Rob Wuijster
 • Karin Arents
 • Jos Roose
 • Ricardo Jankie
 • Ingrid van Meijeren
 • Anja Tuinder
 • Ria James
 • Michel Reijenga
 • Mark Verspeek
 • Jasper Martens
 • Maike van Meulen
 • Eveline Van Dongen
 • Veronique Bakker

Reserveringen


Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Informatie

Locatie

Casa Savor


Geef een reactie